Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Warhammer Online: Age of Reckoning (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132482)

KrEmAs KAc 05-06-2007 22:27

Warhammer Online: Age of Reckoning

Bardzo ciekawy MMORPG znany z gier planszowych i komputerowych warhammer . Możliwe jest rejestrowanie się do bety lecz jak narazie zablokowane jest logowanie się. Zachęcam do rejestrowania się gdyż potem mogą mieć komplet ludzi i nici z wakacyjnego testowania warhammera :) podczas rejestracji należy znaleźć plik DxDiag który najprawdopodobniej znajduję się w C:\WINDOWS\system32\dxdiag***** należy zapisać parametry swojego komputera najlepiej na pulpicie a potem i potem podczas rejestracji odszukać swój plik z danymi o sprzęcie.
Link do strony: http://www.war-europe.com/
Jeśli będzie możliwe logowanie się i ściągnięcie wersji beta "spróbuje" otym napisać :D

.Matrik. 05-06-2007 22:42

Człeniu, jest już o tym temat (i to mój :P) i mógłbyś nie pisać o tym wszędzie, bo właśnie zmniejszasz szanse na to, że sami znajdziemy się w becie :/ Myślisz?

grzelu8 05-06-2007 23:04

Nie bądźmy samolubni! Gra chyba nie na mojego kompa chyba, że dorzuce ramu co zamierzam zrobic w wakacje ;) Ale sie zarejestruje teraz :)

.Matrik. 07-06-2007 22:18

Bądźmy samolubni :P. Wolisz, żeby zagrał za Ciebie jakiś gostek który nie zna Warhammera, zarejestrował go kolega i podrobił DXdiag a jego growym celem jest powtarzanie "free items plz" czy ty? Bo ja wolę zagrać i być samolubem xD

Tawer Redeye 07-06-2007 22:46

Tylko mam jedną prośbę do autorów tej gry - nie spierd****e tego.

Zenuś 07-06-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 1470815)
Bądźmy samolubni :P. Wolisz, żeby zagrał za Ciebie jakiś gostek który nie zna Warhammera, zarejestrował go kolega i podrobił DXdiag a jego growym celem jest powtarzanie "free items plz" czy ty? Bo ja wolę zagrać i być samolubem xD

po prostu wyjdź i zamkni drzwi...

rejestracja udana :) choć nie wiem po co bo i tak nie będę za to później płacił :P
@down
a skąd mam mieć pewność że takim "n00bkiem" nie jesteś ty?

.Matrik. 07-06-2007 22:54

@Tawer
Raczej tego nie zrobią, bo teraz już system PvP jest lepszy od WoWa, gra lepiej wyglądała na filmiku pokazującym ją w akcji, no i jest to Warhammer a twórcy zrobili b. dobre DAoC. BTW: IMO gra będzie miała więcej graczy niż WoW, jeśli twórcy oprócz dopracowania wszystkich jej elementów ustanowią abonament na ~25zł (jest taka szansa), jak w LoTRO, co dałoby im zyski podobne do twórców WoWa a gracze cieszyliby się bardziej. I wilk syty i owca cała - taki wilczy kanibal.

edit:
@Up
A o co tobie chodzi? Nie mam racji? Wolisz więcej n00bków czy normalnych graczy?

edit2:
A wyglądam na takiego? Mówię tu o ogólnym zabieraniu miejsc dla nas (dlatego beta testy są tak rozchwytywane) i możliwości, że przedostanie się jakiś kompletny idiota. BTW: Po co się w takim razie rejestrujesz, skoro nie będziesz płacił? Jak cię wybiorą, to sprzedasz konto na allegro? Bezsens :/

grzelu8 08-06-2007 01:03

Hmmm? Abonament? Nie gram :( LoTRO też jest na abonament? Co za ludzie :/

Tomciu 08-06-2007 09:09

gry są robienie po to aby zarabiać,ludzie nie ma nic za darmo ...

Tawer Redeye 08-06-2007 10:32

Cytuj:

@Tawer
Raczej tego nie zrobią, bo teraz już system PvP jest lepszy od WoWa, gra lepiej wyglądała na filmiku pokazującym ją w akcji, no i jest to Warhammer a twórcy zrobili b. dobre DAoC. BTW: IMO gra będzie miała więcej graczy niż WoW, jeśli twórcy oprócz dopracowania wszystkich jej elementów ustanowią abonament na ~25zł (jest taka szansa), jak w LoTRO, co dałoby im zyski podobne do twórców WoWa a gracze cieszyliby się bardziej. I wilk syty i owca cała - taki wilczy kanibal.
Jak widziałem ostatnio screeny to mi się rzygać chciało to był jakiś dnd(bez obrazy dla graczy),a nie warhammer. Może się zmieniło bo nie sprawdzałem.

.Matrik. 08-06-2007 11:51

Noo... Pojechałeś. To będzie miało grafę ~WoWlike, co mnie w żadnym stopniu nie przeszkadza. No i trzeba pamiętać, że grafa w grze jest wzorowana raczej na WFB a nie WFRP, a wiadomo, że w grze figurkowej wiele jest wyolbrzmień, gigantycznych pancerzy itp... Widać to na modelu orka w grze ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50.