![]() |
Bardzo fajne. Szkoda tylko że w kółko swamp trolle rotki i jeden raz ghoul był :( Takto by to było cudo,ale ma się jedno nie ma się drugiego :(
i wogóle jak działa ten program do robienia screnów? |
Cytuj:
|
Naparzanie trolli z łuku-na poziomie hunt :D
|
Cytuj:
|
to że¶ mnie rozbawił ... następnym razem może pokaż fascynuj±ce screeny z ropowania ratów z podziemi, hę?
|
Hmm
Hmm calkiem calkiem tylko jedno zastrzezenie
mjanowicie malo rozmuwny jestes :d |
Pytanie
Mam pytanie!!!
chcialbym sie zapytac jak wy zakladacie te tematy bo tez bym chcial sobie zalozyc!!! Prosze odpiszcie mi na te pytanie!!! JAK ZAKLADA SIE TEMAT?? :evul: |
Cytuj:
A te pytanie to chyba noobowskie pytanie stulecia na tym forum lol! Idz do okulisty najblizszego i załatw okulary bo chyba widać Obrazek Nowy Temat lub New Topic lolx |
co to za miejsce?
czy duzo jest ghouli? czy dam rade ghulowi na 10 lvl ze skillami 40\30(DYSTANS) |
No ja mam jaki¶ program z tibia pl o nazwie UOSU***** spakowany do winrara. Jak tego używać?? prosze o kontakt na gg: 4471158
|
Cytuj:
2.Nie, zależy kiedy przylazle¶ tam jeżeli jestes pierwszy mozesz spotkać nowo zrespirrowane ghoule około 2-3 a tak to atakujesz ghoula po 1. 3.Jeżeli masz zakupione czary:exura,exevo pan i exevo con to mozesz isc tylko uwarzaj zeby nikt nei zamknal za toba drzwi ja mialem 35 df i go pokonałwem :] |
Cytuj:
|
LooL =]
Wypas Przygoda z dreszczem emocji :* misq hehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |