![]() |
oWn Tibia - Nie legalne ?
Zastanawiam się czemu8 strona own tibi nie została zamknięta ?
Przecież jest zakaz Kradzieży czyjeś własności no nie ? Chyba że own tibia jest legalna ? Bo ja już nie rozumie. Czemu 0 reakcji z strony Cipsoft ? |
Cytuj:
A Owntibia to program do odzyskiwania zapomnianych haseł. Po drugie nic nie udowodnisz. |
Cytuj:
|
Own Tibia sie zmieniła w keylogera
Plik own tibi można rozpracować i znaleźć hakera ^^ A po za tym nie wolno rozpowszechniać programów które kradną dane (hasła itd) z naszego kompa. |
Nie wiesz kurwa own tibia jest legalna. ^^
@ Myślisz, że cipsoftowi się chcę zamykac takie strony. Jest ich 100tysięcy. Jakby im się chciało to na allegro nie było zadnych aukcji.. |
Cytuj:
Ja np. podczas testowania założyłem konto krowa123 i czy są to jakieś dane osobowe ? Nie, więc niewiele to w czymkolwiek pomoże ;) |
IP na który wysyła dane.
|
Cytuj:
|
Ale Wiesz kradnie Dane jakieś z komputera a Wg. Polskiego prawa to wykroczenie.
|
To idź do prokuratury OMG.
|
Nawet jesli bedziesz mial sprawe to ja umorza ze wzgledu na niska szkodliwosc spoleczna
|
Za nim pójdę do prokuratory muszę skończyć 18 lat :P
A po drugie po co iść do prokuratory jak sie można się nauczyć bardzo dobrze hackingu i załatwić kolesia :P a poza tym Polskie prawo jest do bani , więc bym nie wygrał sprawy oraz koszty tej sprawy ^^ ,chyba że będę Prokuratorem pracującym w danym sądzie.(Przykład.) |
Chyba ze jestem pracownikiem danego sondu...
Myslisz ze duzo wiesz gowno-.- text 10 latka;] Myslisz ze bedziesz pracownikiem i co? |
Varses Ja podaje przykład
A by być sędziom trzeba mieć kogoś w rodzienie który pracuje w sądzie bo sam sie nie dostaniesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: dzięki, moja popierdółko :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To by wyjaśniło sprawę
Skąd to masz ? Kurde to polskie prawo jest masakra XD Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. BTW. Uther92 zagiołeś mnie :P A ja myślałem że cip dba o graczy Nic innego nie zostaje Tylko jak robić zabezpieczenie serva. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |