![]() |
Nowy czar.
Witam, dam zdjęcie które na pewno nie jednego zdziwi. Nie pisać że jakiś haker... a jak nie wierzycie skan ;]
http://i189.photobucket.com/albums/z...real_spear.jpg |
1. Skan do .jpg?
2. Fake :) |
Ts a nie fake.
|
.
Bardzo ciekawe ma byc balansacja postaci wiec czuje ze to nie fake.;]
A kim on wogole jest i skad ma to zdjecie przecierz raczej to nie pracownik cipsoftu |
Lol, eh co to ma być... ? W ogóle mi się nie podoba =/
|
Nie wiem skąd on to ma ;] coś mówił tylko że jego kumpel to moderator ;]
|
Eee nic w tym super nie jest
|
.
Czyzby nowa zapowiedz byla o czarach?...
|
Dziwne...
Ten screen nie wygląda na fake ;) Przeciek ? :p |
Dziwne tak jakby OTs`em zalatuje, ale jak następny update będzie polegać na tym :cup: To looz
|
Cytuj:
|
Jesli to prawda ciekawe, ktora prof dostanie ten czar (stawiam na: sorc,druid, ew knight). W takim razie powalenie wrogow bedzie jeszcze latwiejsze rod+ten dziwny czar+runka jakas i wszystko na pewna odleglosc = szybkie ubijanie monsterow.
Down: Wlasciwie to mozesz miec racje. Bralem pod uwage tylko te trzy prof bo posiadaja one jakis zwiazek z czarem: exori... |
@up
Rotfl, przecież można się domyśleć, że pall dostanie ten czar.. -.-" |
Ciekawe jaki lvl ta postać miała bo jakby waliło to po 69 na 100lvl to ja dziękuje..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To na pewno czar dla palka, po wpisaniu tego czaru stworzy nam się pewnie ten spear albo pojawi się crosshair i będziemy mogli wybrać cel ataku.
Exori con - samo con wystarczy do tego że palki to zdobędą o ile to oczywiście nie jest fake. EDIT: Czyli to nie fake ^^ już sie nie mogę doczekać upka xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |