![]() |
Automatyczna zmiana hasła
tego jeszcze nigdy nie miałem...
troche po ataku hakera zaczeło mi się samo zmieniać hasło ... żeby odzyskać hasło muszę wziąść Account Lost? i tam powpisywać jak już wejde na konto to jest wszycho normalnie nic mi nie ginie ... o co chodzi ?? jak coś to piszcie tu .. a ja z góry dziękuje.. |
jaki zjeb :rolleyes: ...
trochę po ataku hakera wszystkim hasła się pozmieniały i zostały przesłane na mailne, które się podawało podczas rejestracji... czytaj troche newsy koleŚ :rolleyes: ************** i pomyśleć, że to mój kuzyn :rolleyes: |
Jak złapię tego mojego brata złego że mi konto shackował i innym też to ładnie ja wiedziałem że się twój kuzyn z moim bracholem spotyka :D
Dobra ,a teraz do rzeczy po ataku hackera (ow) :D cipowi dla bezpieczenstwa pozmieniali w bazie danych wiekszosci ludziom hasla i wyslali je na maile i tam to sobie otwierasz i znajdujesz ale czegoś tu nie rozumiem że ty o to pytasz długopo ataku hakera (hehe :D ) |
eeee. nie rozumiecie ...
chodzi mi o to ... ze ciagle mi sie teraz zmienia... nie moge dac nowego (*swojego) bo przysyłają mi jakieś zawiłe nowe.... więc teraz powinenes zrozumieć... a newsy to ja czytam .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |