![]() |
Test Drive: Unlimited
Gdyby ktoś nie wiedział, co to za gra...
Krótko, kto gra, jakie wrażenia, jaki nick, itp. Mam TD:U od tygodnia. Miodna gra. Śmigam Aston Martinami, Enzo lub Zondą. |
Na prawdę fajna gra RPG !!!
|
@up
Ten dział tak naprawde nie jest tylko o rpg tylko ogólnie o grach (najczęsciej online, nie koniecznie rpg) |
Cytuj:
|
Zastanawiałem się nad zakupem tej gry, ale jeszcze(jeżeli kupie :P) nie kupiłem bo nawet nie grałem (chociażby w Demo). CD:A dało 10/10 dlatego się tak zastanawiam xd.
Pozdrawiam |
gra jest super, tylko troche za bardzo trudna ; d
jeżdżę audi mam już 2 auta klasy F i tam tej 2 Fajnie że dali mapke tej wyspy do pudełka i poradnik Najlepsza samochodówka w jaką grałem. Przez internet porpostu jest full wypas : D tylko że nie wiem jak zrobić żeby można było grać przez internet jak już grałeś troche offline bo na tym offline mam juz duzo % gry i lepsze samochody. I musiałem zrobić nowe konto ;/ |
@up
Dupa nie trudna, trzeba tylko mieć dobre auto =p Ja na początku wziąłem jakiegoś saturna czego później bardzo żałowałem... Ale jak już se Corvette kupiłem to było dobrze. @Topic Mnie znudziła dość szybko, ale model jazdy i realistyczność tej gry jest tak niesamowity, że jeżdżąc sobie bezsensownie i zgodnie z prawem(Oprócz migaczy, bo ich niema :()przejechałem wszystkie salony i nawet motorki miałem =P Jednak gra mnie znudziła i wywaliłem ;[ A Śmigało mi na full. A co do grafiki to trochę się zawiedziłem, myślałem że wszystko jest piękne, ale niestety piękne jest to co jest blisko naszego samochodu, to co jest daleko jest ogółem cholernie brzydkie. Ale TD:U i tak jest niezłe. Mimo że u mnie JAKOŚ nie pobiło Grywalnością Need For Speed Carbon. Carbona to prawie całego przeszedłem (gdy miałem ostatni wyścig to mi się znudziła...) a TD:U chyba tylko 5% ;< |
moze dlatego ze carbon jest cholernie krotki? poza tym carbon nie jest taka super samochodowka. zapewne gdyby taka sama gre wydala jakas malo znana firma z rosji, nazywajac ja przy tym Super Racing GT, nie gralbys w nia z takim zapalem...
|
Cytuj:
BTW. Nadchodzący NFS zapowiada się beznadziejnie. |
Grałem w go beznadzieja(Need for speed).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |