Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Test Drive: Unlimited (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132829)

Nadrill 08-06-2007 16:36

Test Drive: Unlimited

Gdyby ktoś nie wiedział, co to za gra...

Krótko, kto gra, jakie wrażenia, jaki nick, itp.
Mam TD:U od tygodnia. Miodna gra. Śmigam Aston Martinami, Enzo lub Zondą.

Articuno 08-06-2007 17:28

Na prawdę fajna gra RPG !!!

grzelu8 08-06-2007 17:58

@up
Ten dział tak naprawde nie jest tylko o rpg tylko ogólnie o grach (najczęsciej online, nie koniecznie rpg)

Nadrill 08-06-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1472489)
Na prawdę fajna gra RPG !!!

Pisałem już kiedyś do Droma, żeby zrobił dział Gry, lub zmienił nazwę aktualnego... Wyszło jak zawsze.

Karl0ss 08-06-2007 18:50

Zastanawiałem się nad zakupem tej gry, ale jeszcze(jeżeli kupie :P) nie kupiłem bo nawet nie grałem (chociażby w Demo). CD:A dało 10/10 dlatego się tak zastanawiam xd.

Pozdrawiam

Meryba 08-06-2007 19:58

gra jest super, tylko troche za bardzo trudna ; d
jeżdżę audi mam już 2 auta klasy F i tam tej 2
Fajnie że dali mapke tej wyspy do pudełka i poradnik
Najlepsza samochodówka w jaką grałem. Przez internet porpostu jest full wypas
: D tylko że nie wiem jak zrobić żeby można było grać przez internet jak już grałeś troche offline bo na tym offline mam juz duzo % gry i lepsze samochody.
I musiałem zrobić nowe konto ;/

Virusmaxi 09-06-2007 08:05

@up

Dupa nie trudna, trzeba tylko mieć dobre auto =p Ja na początku wziąłem jakiegoś saturna czego później bardzo żałowałem... Ale jak już se Corvette kupiłem to było dobrze.

@Topic

Mnie znudziła dość szybko, ale model jazdy i realistyczność tej gry jest tak niesamowity, że jeżdżąc sobie bezsensownie i zgodnie z prawem(Oprócz migaczy, bo ich niema :()przejechałem wszystkie salony i nawet motorki miałem =P Jednak gra mnie znudziła i wywaliłem ;[

A Śmigało mi na full.

A co do grafiki to trochę się zawiedziłem, myślałem że wszystko jest piękne, ale niestety piękne jest to co jest blisko naszego samochodu, to co jest daleko jest ogółem cholernie brzydkie. Ale TD:U i tak jest niezłe. Mimo że u mnie JAKOŚ nie pobiło Grywalnością Need For Speed Carbon. Carbona to prawie całego przeszedłem (gdy miałem ostatni wyścig to mi się znudziła...) a TD:U chyba tylko 5% ;<

Żyłka 10-06-2007 20:54

moze dlatego ze carbon jest cholernie krotki? poza tym carbon nie jest taka super samochodowka. zapewne gdyby taka sama gre wydala jakas malo znana firma z rosji, nazywajac ja przy tym Super Racing GT, nie gralbys w nia z takim zapalem...

Nadrill 11-06-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 1478113)
moze dlatego ze carbon jest cholernie krotki? poza tym carbon nie jest taka super samochodowka. zapewne gdyby taka sama gre wydala jakas malo znana firma z rosji, nazywajac ja przy tym Super Racing GT, nie gralbys w nia z takim zapalem...

Dobrze mówi, polać mu!
BTW. Nadchodzący NFS zapowiada się beznadziejnie.

Peteren 16-02-2008 12:59

Grałem w go beznadzieja(Need for speed).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08.