![]() |
Night of Order vs Order of Night - FRAGI
Night of Order 7:1 Order of Night
Fragi NoO : Matknight Jun 08 2007, 18:55:21 CEST Killed at Level 64 by Elvereth and by Nahika the magic number Jun 08 2007, 18:17:40 CEST Killed at Level 64 by Elvereth and by Borgo Szara Strefa Jun 08 2007, 21:10:26 CEST Killed at Level 53 by Borgo and by Nahika the magic number Vylkano Jun 10 2007, 12:27:35 CEST Killed at Level 96 by Tina Greer Nedomanus Jun 10 2007, 21:32:42 CEST Killed at Level 77 by Nahika the magic number and by Moregal Maiev Xothic Jun 10 2007, 21:34:01 CEST Killed at Level 69 by Tina Greer and by Moregal Arealis Jun 10 2007, 21:33:39 CEST Killed at Level 61 by Borgo and by Tina Greer Fragi OoN : Nahika the magic number Jun 09 2007, 16:21:08 CEST Killed at Level 63 by Arealis and by Nedomanus Najlepsi Fragerzy : NoO : Elvereth -2 fragi Nahika the magic number -3 fragi Borgo -3 fragi Tina Greer -3 fragi Moregal -2 fragi OoN : Arealis -1 frag Nedomanus -1 frag Statystyki : Night of Order Liczba czlonkow - 6 Lider - Nahika the magic number Najwyzszy lvl - Borgo 79ed Order of Night Liczba czlonkow - 18 Lider - Nedomanus Najwyzszy lvl - Vylkano 96ek |
thx za statystyke, trzeba ja w koncu ubarwnic :)
|
Cytuj:
myslalem ,ze ci co maja inva dojda do gildii |
Jun 09 2007, 16:21:08 CEST Killed at Level 63 by Arealis
and by Nedomanus tym chcialem ubarwic |
Cytuj:
|
Heh liczyli że się spłacimy to się przeliczyli ...
|
Cytuj:
zobaczymy ?:D |
taer jedna sprawa zmien avka... -.-' tibia to tibia i huj komu do tego jak kto na rl wyglada
|
Róbcie jakies camy z akcji, bo nie chce mi sie za wami biegac, patrzec i wastowac manasy.
|
Cytuj:
Wolisz twoja gebe na awatarze? |
@ tina
cam z dzisiejszej akcji jest ale narazie nie udostepniamy @taer moze gebe to masz ty bo ja mam twarz -.-' |
Taer fajny avek :) No zobaczymy pewnie ktoś wam pomoże ; ]
|
Cytuj:
|
Taer ty krzywy ryju ty to zawsze stawiasz na swoim co? niby taki kozak jestes ale nie mogles sie pozbierac po przegranej wojnie na Nebuli :P (czy gdzies tam) tu bedzie to samo :P nie kozacz plx
|
mlody wyjdz. nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja.
<kropka> a do klocacych sie - na huj bluchacie? troche kultury. |
ja chcialem tylko powiedziec ze fajny avatar :D
<deski> |
Wbilem w miesiac 66 lvl i sie troche znudzilem, nie tylko ja zreszta a efekty tego widac. Jakis typ napisal do mnie, ze zaplaci 20k za zabicie innego typa... I od tego sie zaczelo prawde mowiac, rzucilem haslo na ventrilo "war z nimi?" i wszyscy mnie poparli. Dalem jakis tam powod (nie sugerujcie sie nim nawet) i efekty widac teraz. Moze wreszcie przestaniecie robic runki pod depo w karlin tylko bedziecie troche aktywni, dobrze wam zrobi troche rozrywki ; )
|
[Irony on] Jedyna gilda do ktorej pojde bedzie OON [Irony off]
a wy sie dam bijscie ja nie mam nic do Nedo~ i jego kumpli :) |
04:26 You advanced from Level 66 to Level 67.
2 dzis, kocham wojne, a wy grzejcie pz :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |