![]() |
Thief?
Elo.
Dziś patrząc na trade zauważyłem oferte bohow za 12k.Więc poszłem do carlin z kasą do sklepu kolesiówki weszłem do sklepu a ona wyszła i zamkneła drzwi.Myśle że chciała iść po koleszków i mnie uwalić.I mam pytanie czy będe mógł wyjść z tego sklepu? Bo te dzwi wygladaja jakby byly zamknięte.Dałem loga więc dlatego pisze ten temat.heh mam 12k w bpku |
Jak się po 15 minutach zalogujesz to już ich raczej nie będzie nawet :P
A co to za sklep? |
W carlin koło statku.Ale mi chodzi czy normalnie będe mógl z tamtad wyjsc.(specjalnie sie wylogowalem bo juz leciala po kumpli)
|
el0 el0 2 1 15 78 12 y0 y0 0 joł joł.
Gdzie jest ten sklep? P.S. Jak drzwi mogą wyglądać (w tibii xd) na zamknięte (bo czuje, że tu chodzi o zamknięcie na klucz)? Pozdrawiam |
Harbour Lane 2b (Shop) (Carlin) is paid until Jun 08 2007.
Wziołem to z tibia.com ze stronki tej kolesiowki.A te dzwi wygladaja jakby zamkniete.tzn takie czarny zamek na dzwiach.Ale to niemozliwe zeby sie niedalo wyjsc.lol |
@up
To jest jej domek, a domek to pz. Więc nie mogą Cię tam zabić. Nie mart się:) |
napisz alana sio "swój nick
jeśli to chata to cie wywali przed drzwi albo spróbuj je otworzyć (prawym przyciskiem myszki) |
Jak drzwi będą zamknięte użyjesz komendy alana sio i wyjdziesz, więc żaden problem. PS: jesteś w jej domku to możesz poczekać z 2 dni i jej zakosić rzeczy za te jej necne plany (wiem że to noobowskie ale pięknym za nadobne...)
|
Ok już wyszłem.Thx for all za rady i podpowiedzi:)
|
[Edit] Nvm
|
A wziąłeś jej itemy z domku? w ramach opuszczenia sprzedawcy :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |