![]() |
Miasto dla knighta
Jestem w pierwszym mieście, chcę zostać knightem. Moge pójść do Venore, Carlin i do Thais. Do którego miasta pójść? W którym mieście najlepiej będzie mi grać, jeśli będe knightem?
Pozdro dla wszystkich!!!! |
Sam zdecyduj... Zawsze mozna sie przeniesc (portal). Mozesz isc do thais po z tamtąd blisko na fibule B)
|
venore (swampy, zywkle trole, roty)
p0zdr0 600 :cup::cup::cup: |
na poczatku najlepiej ci bedzie w thais na fibuli a tak od 20 lvlu radze ci sie przeniesc do venore i expic w elf fortress
|
Ale czy w Thais będą odpowiednie bronie? Chcę władać swordami, czy będzie możliwość zdobycia swordów w Thais?
|
Wybierz Carlin. Niedaleko jest Folda, Ghoustland i jaskinie z Trollami. Na północ jest trochę misiów i wilków, na zachód kilka owiec, więc mięso do treningu będzie łatwo dostępne. Z resztą, przecież możesz sobie przechodzić z miasta do miasta, więc w czym rzecz ; )
Co do broni. Serpent sword z reguły jest tani i łatwo dostępny a powinien być dla Ciebie dosyć dobrą bronią jak na początek, więc uzbieraj troszkę drobnych i sobie go kup ; ) |
A czy w Carlin są miejsca w których można kupować czary dla rycerza?
|
Cytuj:
|
Dzięki
Dzięki wam wszystkim, doradziliście mi do jakiego miasta pójść, wybrałem Carlin. Pozdro dla wszystkich!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |