![]() |
Sposób na Rotwormy
Witam.
Mam problem.Nie umiem zabić rotworma.Proszę was o pomoc. Mam 7 level, broń:mace , tarcza:studded shield , hełm:legion helmet Pozdrawiam. |
To nie zabijaj :P Spróbuj puźniej. Wbij 8 poizom, wyjdź na Maina i tam będziesz je bił masowo :)
Jak wyjść na maina? Hi Yes Thais/Venore/Carlin Druid/Sorcerer/Paladin/Knight Yes Musisz to powiedzieć do The Orcale jak będizesz miał 8 poziom. Gdzie on jest? A co za przyjemność z gry jeśli będziesz wiedział? Poszukaj go w mieście. |
musisz zdjąć całe eq
i stanąć w takim mijescu w którym nie bendziesz mugł uciec naciśni na rotworma attak i czekaj na rezultaty |
Cytuj:
|
x
Jezeli tak bardzo Ci na tym zalezy, wez pare skrzynek aby go otoczyc, i rzucaj zza nich w niego spearami. Gdy sie skoncza wejdz na skrzynki, szybko zabiez i wroc. Przy odrobinie szczescia powinno Ci sie udac bez straty hp. Tylko nie wiem po co Ci to?
|
Szukajka nie działa? -.-
Na forum jest poradnik jak go zabic ze screenami.... |
Po co go zabijać?
Lepiej exp jak najszybciej, żeby wyjść na Maina. :) Tam będziesz miał już dość tych potworów. :D |
Pewnie chcesz sie pochwalic przed innymi kumplami taktyka z spearamijest dobra tylko uwarzaj on mocno wali
|
Jak ktos mowil - najlepsze miejsce to te za poison fieldami. Odgradzasz sie, bierzesz antidote i lejesz ze spearow ;>
|
x
rany, kolego zabijesz rota prawie tak samo jak minosa, najlepiej zalatw sobie kilka skrzynek i idz na resp rotow przy szkieletach ( poludnie od wolf cave), bierzesz blokera co na def cicho siedzi, i lejesz, z czego? z tego z czego zadajesz najwieksze hity, katana? maca? twoj wybor , ewentualnie speary (zrob przynajmniej 13 skilla) z 5 sztuk starczy ci na kilka rotow jak ladnie bedzie siadac... albo je kup , albo biegaj po trollach....
narka |
Jedyne co moge powiedziec patrzac na ten temat, to: "Marna prowokacja ;o ?".
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |