![]() |
Jaka profesję wybrał(a)byś w świetle nadchodzących zmian?
Ciekawi mnie jak wyglądałby rozkład profesji po letnim updacie. Wiadomo, że magowie nie będą mieć już wyłączności na powergaming i wszystkie postacie będą (przynajmniej teoretycznie) mniej więcej równe. Gdybyście mieli zaczynać od nowa, np. na nowym serwerze, którą profesję wybralibyście?
|
Ja jakis dzień przed tym newsem na tibia.pl zalozylem palka i nie załuje :]
|
Zawsze wybieralem to co najtrudniejsze, kiedys najgozej gralo sie sorcem, mialem sorca, pozniej knighta, mam knighta. Teraz najgorszy bedzie druid o0 ? Zmieniac juz nie bede...
|
ja sam nie wiem... tydzien przed tym newsem zalozylem sobie druida, ale nie wiem czy nie zrobię sobię innej postaci, np palka albo knighta...
pozdrawiam =] |
Sorca lub druida zawsze bedą zawszle lepsze od knighta i palla
|
Cytuj:
|
Mam Druida mam i palka a teraz Robie Knighta;] i ciekawe czy bronie sie bedzie kupowac tam gdzie sie czary kupuje tak jak u magow rozdzki
|
zawsze i wszedzie knight.
|
ja zawsze gralem sorcem jesce pamietam jak lazilem na amazonki z dragon hammerem pozniej weszly ruzgi troche nie bylem do nich ufny bo zjadaly mane ale sie szybko przekonalem i kupilem se wand of plague zaczelem lazic na cyce pozniej gdy kupilem pacc zaczelem stukac z exori vis i od tamtej pory ciagle wale exori vis ruzdzka zadko idzie w ruch
po tym updacie chociarz ze spierdolili mi sorca to i tak sie nie poddam lubie magie i gralem magiem nawet wtedy kiedy byla to bardzo slabiutka prof ale gralem pozniej bylo latwiej teraz znowu bedzie trudniej poprostu przeczekam gorsze czasy do nowego update jak bedzie mocno tragicznie to poprostu bede robil magic level do next update kocham sorca i magie wiec nawet jak by zabrali ruzgi i inne bajery nadal bym nim gral MOJA ODPOWIEDZ DO PYTANIA TO SORCER bo nawet teraz wybral bym sorca ale bardzo tez lubie grac palkiem a po tym update palek bedzie ciekawszy wiec pogram se tez kilka godzin moim palkiem :) |
@ankieta
Czemu nie ma odpowiedzi rookstayer?? @topic Ale jakbym miał wybierać to wybrałbym palka, zawsze nim grałem |
Cytuj:
|
Knightem gram i będę grać dalej. Zawsze gram knightem :P
|
ja tam zawsze grałem knigtami i pallami, tylko w zimie jak wrociłem grać 4fun to grałem sorceim z profilu, jednak postać zjebałem i od dawna planuje wrócić knightem na wakacje o ile czas pozwoli :)
|
Cytuj:
|
Może sorcerer bedzie teraz duzo slabszy;( ale tibia to gra z ktorej czlowiek ma sie cieszyc. Ze wszystkich profesji zadna nie gralo mi sie tak przyjemnie jak sorcem wiec zostaje przy sorcu, nie bede meczyc sie z profesjami ktorymi grac nie lubie.
|
tak ale teraz zaden 10 lvl knight ze skilem 70/70 nie wbije sie z gsem na resp spokojnie expiacym sorkom :P I ile sorkow z tombow zniknie ;P
|
ja bym chcial aby w rekompensacie za obnizone dmg czarow i run dali magom wand/rod ktorego dmg beda zalezec od mlvla
|
Mam sorca. Zostaje przy sorcu.
Ale gdybym mial grac na nowym serwie, to pall ;) moja odp -> Palec u nogi xD |
Cytuj:
|
Pal. Chciałem nim grać wcześniej i teraz coś nowego jest. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |