Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Jaka profesję wybrał(a)byś w świetle nadchodzących zmian? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133031)

Duch Niespokojny 09-06-2007 16:08

Jaka profesję wybrał(a)byś w świetle nadchodzących zmian?

Ciekawi mnie jak wyglądałby rozkład profesji po letnim updacie. Wiadomo, że magowie nie będą mieć już wyłączności na powergaming i wszystkie postacie będą (przynajmniej teoretycznie) mniej więcej równe. Gdybyście mieli zaczynać od nowa, np. na nowym serwerze, którą profesję wybralibyście?

Daro93 09-06-2007 16:25

Ja jakis dzień przed tym newsem na tibia.pl zalozylem palka i nie załuje :]

Spyhardzik 09-06-2007 16:30

Zawsze wybieralem to co najtrudniejsze, kiedys najgozej gralo sie sorcem, mialem sorca, pozniej knighta, mam knighta. Teraz najgorszy bedzie druid o0 ? Zmieniac juz nie bede...

Alap 09-06-2007 16:39

ja sam nie wiem... tydzien przed tym newsem zalozylem sobie druida, ale nie wiem czy nie zrobię sobię innej postaci, np palka albo knighta...

pozdrawiam =]

Biorek 09-06-2007 16:43

Sorca lub druida zawsze bedą zawszle lepsze od knighta i palla

Daro93 09-06-2007 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alap (Post 1475247)
ja sam nie wiem... tydzien przed tym newsem zalozylem sobie druida, ale nie wiem czy nie zrobię sobię innej postaci, np palka albo knighta...

pozdrawiam =]

Zostaw Druta bedziesz duzo zarabial na uhah bo teraz wiecej knightow i palkow ;)

InVersoN 09-06-2007 16:49

Mam Druida mam i palka a teraz Robie Knighta;] i ciekawe czy bronie sie bedzie kupowac tam gdzie sie czary kupuje tak jak u magow rozdzki

Vil 09-06-2007 16:50

zawsze i wszedzie knight.

Albertus 09-06-2007 17:22

ja zawsze gralem sorcem jesce pamietam jak lazilem na amazonki z dragon hammerem pozniej weszly ruzgi troche nie bylem do nich ufny bo zjadaly mane ale sie szybko przekonalem i kupilem se wand of plague zaczelem lazic na cyce pozniej gdy kupilem pacc zaczelem stukac z exori vis i od tamtej pory ciagle wale exori vis ruzdzka zadko idzie w ruch

po tym updacie chociarz ze spierdolili mi sorca to i tak sie nie poddam lubie magie i gralem magiem nawet wtedy kiedy byla to bardzo slabiutka prof
ale gralem pozniej bylo latwiej teraz znowu bedzie trudniej poprostu przeczekam gorsze czasy do nowego update jak bedzie mocno tragicznie to poprostu bede robil magic level do next update

kocham sorca i magie wiec nawet jak by zabrali ruzgi i inne bajery nadal bym nim gral

MOJA ODPOWIEDZ DO PYTANIA TO SORCER bo nawet teraz wybral bym sorca

ale bardzo tez lubie grac palkiem a po tym update palek bedzie ciekawszy wiec pogram se tez kilka godzin moim palkiem :)

Capality 09-06-2007 17:34

@ankieta
Czemu nie ma odpowiedzi rookstayer??

@topic
Ale jakbym miał wybierać to wybrałbym palka, zawsze nim grałem

PoDLaS1991 09-06-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez InVersoN (Post 1475276)
Mam Druida mam i palka a teraz Robie Knighta;] i ciekawe czy bronie sie bedzie kupowac tam gdzie sie czary kupuje tak jak u magow rozdzki

cos ci sie chyba pomylilo ..... nowe bronie zapewne beda z jakis qestow lub z potworów..... :D

Mutilator 09-06-2007 18:03

Knightem gram i będę grać dalej. Zawsze gram knightem :P

Misiuuu 09-06-2007 18:29

ja tam zawsze grałem knigtami i pallami, tylko w zimie jak wrociłem grać 4fun to grałem sorceim z profilu, jednak postać zjebałem i od dawna planuje wrócić knightem na wakacje o ile czas pozwoli :)

Duch Niespokojny 09-06-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 1475374)
@ankieta
Czemu nie ma odpowiedzi rookstayer??

Bo rookstayer to nie profesja, ale jej brak. Chciałem sprawdzić jak nowe zbalansowanie profesji wpłynie na wybór ludzi, którzy grają "normalnie", czyli na mainlandzie. Poza tym nie sądzę, żeby akurat update skłonił kogoś, kto grał wcześniej na mainie do przeniesienia się na Rookgaard i vice versa, tym bardziej, że na Rooku się chyba nic nie zmieniło.

Demonq 09-06-2007 20:08

Może sorcerer bedzie teraz duzo slabszy;( ale tibia to gra z ktorej czlowiek ma sie cieszyc. Ze wszystkich profesji zadna nie gralo mi sie tak przyjemnie jak sorcem wiec zostaje przy sorcu, nie bede meczyc sie z profesjami ktorymi grac nie lubie.

Avallach 09-06-2007 20:24

tak ale teraz zaden 10 lvl knight ze skilem 70/70 nie wbije sie z gsem na resp spokojnie expiacym sorkom :P I ile sorkow z tombow zniknie ;P

Demonq 09-06-2007 20:32

ja bym chcial aby w rekompensacie za obnizone dmg czarow i run dali magom wand/rod ktorego dmg beda zalezec od mlvla

Wipigi 09-06-2007 21:43

Mam sorca. Zostaje przy sorcu.

Ale gdybym mial grac na nowym serwie, to pall ;)

moja odp -> Palec u nogi xD

Piotrek Marycha 09-06-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1475765)
ja bym chcial aby w rekompensacie za obnizone dmg czarow i run dali magom wand/rod ktorego dmg beda zalezec od mlvla

Ej prosze przestan sie wypowiadac w tematach dotyczacych letniego update?

Szufi 09-06-2007 23:53

Pal. Chciałem nim grać wcześniej i teraz coś nowego jest. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29.