![]() |
He was killed by a deer.
|
Cytuj:
|
A ile kurwa powinien zajmować film, z ukazaniem tej foty? http://www.tibicams.tibianetwork.com.../8/5/25909.jpg
Killed at Level 31 by Vishlion and by a deer of Mack Sila |
Zamiast Klapac Tymi Brudnymi Ryjami Moglby Ktorys Z Was Przeskanowac I Powiedziec
|
WTF idioto jebany kurwa co ty chcesz filmik z tibicams.tibianetwork skanowac?!?!?! wex wyjdx stad....
|
1. virus na tibicam network? gz
2. sam sobie przeskanowac nie mozesz? 3. skad sie takie dzieci biora?:baby: |
Masz i skanuj
chociaż ja sensu nie widzę. |
Cytuj:
|
Do Autora Tematu
Nie Wiem Jak Możesz Pisać Każde Słowo Z Dużej Litery, To Jest Dosyć Męcz±ce. |
Cytuj:
|
My¶lałem ze to jaki¶ nubisz afker pada, a tu co ;]. Widać że butki dużo daja ^^
W jakim to miejscu on padl? Tak próbuje znaleĽć te miejsce w mojej wielkiej wiedzy na temat mapy Tibijskiej, i za hooy znaleĽć nie mogę. -.- 8o Thornado 8o |
Cytuj:
WSZYSCY JESTESCIE ****AMI TYLKO ON JEDYNY SIE NIE PRZYPIERDOLIL |
Cytuj:
żal.com |
Cytuj:
@down edron... rotfl.... |
Edron d lair...
A tak to po hu.. sie klocicie? |
Cytuj:
Jak nie wiesz to moze sie nie wypowiadaj... |
Archero wlasnie kurwa, przeczytaj a potem sie udzielaj, klocimy sie o debila ktory wyzywal all zeby zeskanowali filmik z tibicams~
Edron d lair huaehuehuahuauhuaeuhau <: |
n/c.
powiem tak: do typa ktory chcial skan - tibicams strona nie moze miec wirusow gdyz nie bylaby az tak popularna, nawet najgorszy nub sie domysli, moze nie wiedziales ale skoro ogladales filmy juz (bo wiesz ze trzeba skanowac) to nie rozumiem czemu nie wiesz o tym ze na tibicams nie ma zadnych virow. do ludzi ktorzy sie kloca o tego typa badz o tego co palnal edron d-lair - 1. (klocenie o typa) dajcie se spokoj/siana :) 2. (edron d-lair) to jest jak z scisle tajnymi dzwiekiami na radio eska, komus moze skojarzyc sie z czyms innym - jak wyzej "dajcie se spokoj/siana" :) zabawne :) |
Sam sobie przeskanuj...
<MYHYHY KARMIE TROLLA, JA GO KARMIE8o!!!111one> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |