![]() |
Moja tworczosc w paincie
Wlasnie robie dodga viperke foto wkrotce =] komentujcie :]
http://img169.imageshack.us/img169/9...mochod3ck4.jpg |
Proste, duże krztałty, mało szczegółow, mało cieni ogolnie łatwe do zrobienia, ale i ładnie wyglada nawet ;p
|
na baaaaank
|
Krzywe felgi
|
Fajne, ale i tak nie wierze, że to Ty robisz ;)
Ale jeśli to ty to tak z ciekawości zapytam się jakim tabletem to rysujesz ? :confused: |
Ogólnie ładnie wygląda, ze względu na technikę wykonania. Zdradza Cię jednak ewidentny brak doświadczenia - masa błędów w budowie samochodu. Wiem, że ma to być coś "kreskówkowego" ale jednak np. przednie koła wiszą w powietrzu, a pomiędzy kołami i błotnikami nie ma przerwy. Możesz to tłumaczyć tym, że błotniki wystają z zewnątrz i zakrywają opony, jednak szerokość opony na górze i na dole jest taka sama, więc stwierdzam, że samochód nie ujechałby. Koła ogólnie krzywo, a szyba zrobiona ciekawą techniką, jednak wygląda raczej jak żagiel, nie ten kształt.
Oczywiście jak w każdej pracy, jest też kilka rzeczy dobrze wykonanych: -Dobry efekt "wstęgi" prezentuje ta czerwona "flaga" nad samochodem, -Przedni zderzak raczej nie ma błędów, -prawe lusterko jest pod podobnym kontem nachylone, co lewe, -Ciekawa kolorystyka, Edit, Jeszcze małe podsumowanie: Praca pod względem wizualnym zasługuje na 4+, Pod względem stałości bryły, kształtów i budowy samochodu dostajesz mocną 3. Średnia to 3+ |
Cytuj:
mimo wizualnego nieciekawego wygladu nie jest to praca na 5 minut... Cytuj:
|
no i ten jpg ;P psujesz jakosc, zapisz plik w png. Mam podobne odczucia co Korektor.
|
Odblask szyb jest zły, opony za chude, lampy dziwne, brak klamki. A co najważniejsze: jakość pliku. Podoba mi się. ;)
http://pixelgod.net/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
To może masz jakieś pliki jak tworzyłeś ten samochód? Szkice itd. Pewnie tak jak inni jestem nieufny w stosunku do ludzi, ktorzy rejestrują się i tego samego dnia dają dość porządną pracę na tibijskie forum. |
Cytuj:
|
up
Bo co? Bo Ty tak mówisz? Te koła są takie wielkie i blisko tych błotników że samochód by nie jechał normalnie Kształt bardzo prosty do zrobienia. I te światła, te co tak mniej widać jest za bardzo wysunięte w prawo ( można zobaczyć po tym gdzie leży lewe i prawe):o |
Cytuj:
OMG CO ZA DEBIL Czyli KAŻDY nowy na tym forum to totalne beztalencie, debil i nub? Mój kumpel robi całkiem fajne prace w 3D, jakby się zarejestrował i dał jakąś swoją mega wypasior pracę, to znaczy że jest plagiatorem? Poniosło mnie. Btw. Jak ktoś plagiatuje, to plagiatuje coś naprawdę dobrego. @topic Fajne! Ale format JPG i trochę złe kształty troszku to psują. Ale i tak nie jest tragicznie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Nie przesadzajmy, takich speców na naszym forum nie ma. :D (co nie zmienia faktu, że praca w temacie trochę pokraczna). |
Cytuj:
@top Przestańcie po nim jeździć! Cytuj:
|
http://www.deviantart.com/deviation/29758230/
Nawet wieksze od tego, a o niebo lepsze. Mona Lisa mi sie az tak oh ah nie podobala ;P sila tabletu, nie oszukujmy sie ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |