![]() |
Do Ilu Skilować ?? Knightem
Witam Mam Pytanie . Mam Knighta 16 Level 3 Mlevel Skille 55/54 I Takie mam Pytanie Co zrobic Expic I Samo Dojdzie do 70 na 35 Levelu czy skilowac do 70 i pozniej spokojnie expic ?? . Niewiem Jak To Jest U Knighta Niemiałem Go Nigdy Ale Pallem Skilowalem do 40 i expilem i samo weszło 70 :)
Proszę O Niemówieniu mi Skiluj Do Ilu Ci Sie Chce . Moge Nawet do 120 Ale Niema To Sensu :) |
Cytuj:
|
No Ale Sie Zapytałem Skilowac Do 60 I Samo Pojdzie Do 70 Przy Dobiciu 35 Levela Czy Nie ??
|
Cytuj:
:p |
Dobija sie same. Przynajniej w broi - ja tarczy nie uzywam, wiec stanely pol roku teu, a sword sam sie nabil na 75 albo 76, nie pamietam...
|
Cytuj:
Po drugie, pisze się broni. Po trzecie pisze się temu. Sword nie nabija się tak szybko przy expieniu. Ze skilami 55/54 do 70/70 dojdziesz gdzieś tak na 40-50 lvl w zależności gdzie expisz :] |
Mam Knighta 16 Level 3 Mlevel Skille 55/54 I Takie mam Pytanie Co zrobic Expic I Samo Dojdzie do 70 na 35 Levelu
Jeśli masz takie skille na 16lvl to nie ma szans zeby do 35lvl przez samo expienie wbily Ci sie 70... |
Kolejny temat o skillowaniu knightem. Sporo już ich było, a opcja szukaj nie gryzie. Aew.
Dobij 65/65, następnie podbij lvl tak do 20-25. Jak ci się będzie chciało to skilluj do 70/70 i możesz już spokojnie expić na elfach. |
Cytuj:
Najgłupsza propozycja jaką słyszałem. Na 25 lvl na elfach?? Coś ci się chyba w głowie poprzewracało. na 25 lvl najrozsądniejszy jest ghostland. |
Jak ktos lubi tracic czas to czemu nie. Moze jeszcze zamek AB ?
Elfy od 35 levelu bez boh, 25 z bohami. Na 25 levelu, jesli sam mialbym grac, wybralbym mino na senji, exp do dupy ale zebrana gotowka zaprocentuje bardzo szybko. |
Cytuj:
Takich tematów jest mnóstwo, poradników dla knighta jest równie dużo. @autor Search plx |
Cytuj:
Ja do 20 lvla skilowałem do 55/55, potem only expiłem, a na lvlu 62 bez skilowania miałem 74/71, więc skile chorobliwie lecą tak? n/c Skiluj najlepiej na 30 lvlu do 80/80 bo 70/70 to jeszcze słabe hity i waste na takich żówiach..... a przy 80/80 na + z 2k~ na 60k expa~ @up Nie lepiej odpowiedzieć w potrzebie , niż spamować "search plx"? |
Hmmm... a ciężko za przeproszeniem ruszyć dupę i użyć opcji "Szukaj"?Tylko zaśmiecasz forum
Aby Ci już ułatwić życie to tu masz odpowiedni topic: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1523 |
Cytuj:
|
wez poświeć miecha pod desertem i bedziesz mial 90 ;-)
I tyle na temat ;-) (P)o[Z]dro |
Jak dla mnie to ok. 20 lvl skille 60/60(~) a potem po trochu jak bedziesz mial czas. Mi tak wpadly 70+.
|
Ja radze skilować ponieważ po UPie Hity będą silniejsze więc ciągłe latanie za potworkami może być męczące. Ja przynajmniej skiluje Do upa dopiero później exp
|
Jakie skille powinieneś mieć to rzecz gustu powinny być takie żeby ci się wygodnie expiło i tyle
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
70/70 to może słabe hity na 60 lvl ale gwarantuje Ci, że 30 poziomowcowi spokojnie to wystarczy. |
Według mnie dobij 60/60 i 4 mlvl. To Ci powinno wystarczyc, aby w miare dobrze
expić, a póżniej skille same wpadną |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |