Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Narzekamy na VU tutaj. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133233)

Webi 10-06-2007 19:05

Narzekamy na VU tutaj.

Czyli codzienne wydarzenia dotyczace PA i zachowan czlonkow VU, tudziez pekowanie i huntowanie z ich strony(mieszczace sie w frazie power abusing).

Zygmunt 10-06-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1477871)
Czyli codzienne wydarzenia dotyczace PA i zachowan czlonkow VU, tudziez pekowanie i huntowanie z ich strony(mieszczace sie w frazie power abusing).

Jako doswiadczony tubylec tego forum pomoz w zrobieniu ankiety jak przetrwac na nebuli.

Trinh 11-06-2007 11:35

Ja tam nie widzę szans na przetrwanie poza "nutellą" dlatego póki czas postaram się zmienić gp w coś bardziej wartościowego i zabrać zabawki z tej piaskownicy.

Edwin Bloodhand has left Nebula.
Trinh Xuan has left Nebula.
Ayu'mi has left Nebula.

Btw. Śmiesznie... a może bardziej smutno, się gra na serwie, na którym wszyscy koledzy (powyżej ~80 lvl) wlepiają, w krótkim odstępie czasu, dmg od ue "członków" VU.

Dziękuję, ja wysiadam.

Sowqu 15-06-2007 00:44

Na karzdym serwie PvP jest i bylo i napewno bedzie PA ale ograniczanie komus i dawanie mu limitu expa to juz parodia , po za tym pewnie liders zadzacy Nebula wiedza i pewnie snuja juz plany tyle ze nie moga sie zdecydowac co do tego ze kolesie z tibi sa lepsi jak kolesie z rl bo co z tego skoro i tak pozostana " glabami":P wbije 60-80 i juz jest pewien ze nikt mu nic nie zrobi bo zna 130~ MSa co w dupie byl i gowno widzial a lev zrobil w 2-3 ownerow expiac po 20 H na duzym respie hydrs

powodzenia noobki 130 ~ + i ich " glabiaste" frends z rl

/ps nie wiecie kto ma 130 ~ i MSa ale ta osoba sie domysla o kogo chodzi:)/

Uszatek_Jacek 15-06-2007 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 1486044)
Na karzdym serwie PvP jest i bylo i napewno bedzie PA ale ograniczanie komus i dawanie mu limitu expa to juz parodia , po za tym pewnie liders zadzacy Nebula wiedza i pewnie snuja juz plany tyle ze nie moga sie zdecydowac co do tego ze kolesie z tibi sa lepsi jak kolesie z rl bo co z tego skoro i tak pozostana " glabami":P wbije 60-80 i juz jest pewien ze nikt mu nic nie zrobi bo zna 130~ MSa co w dupie byl i gowno widzial a lev zrobil w 2-3 ownerow expiac po 20 H na duzym respie hydrs

powodzenia noobki 130 ~ + i ich " glabiaste" frends z rl

/ps nie wiecie kto ma 130 ~ i MSa ale ta osoba sie domysla o kogo chodzi:)/

czysta prawda nic dodac nic ujac....
ktos gra uczciwie i wbija 100 lvl a takie jelopy z olecka czy nie wiadomo skad wbija sie w 5 i wala 100 w miecha a potem wielkie kozaki ;>
dla burakow z vu : idzcie do biedronki i polozcie glowe na wage i wcisnijcie obrazek BURAK

Pozdrawiam wszystkich " normalnych ".

Sowqu 15-06-2007 01:20

grajac od poczatku serwa ta postacia i grajac sam, pare tygodni ktos mi zarzucil ze sharuje i ze sharowalem tego chara i to nawet koles ktorego znam z poprzedniego serwa ehhhhhh
nie da sie i nie musze sie tlumaczyc nikomu skoro ktos taki mi nie wierzy
miliony expa solo
miliony H spedzonych na TS
miliony <<< kiedys frends i zaufania

Finix 15-06-2007 08:08

Wam chyba chodzi o mnie ;>

Nie bede sie tlumaczyl bo tez gowno wiecie a gadacie

FINIX zły

TheDwarf 15-06-2007 18:09

Sowqu jezeli tak nie lubisz Finixa, czy innego Ziegera~ to miecz w dłoń i zapraszam na wojne.

August 15-06-2007 18:22

Sowqu sie boi o hara jakbyscie nie zauwazyli, jakby sie niebal juz by 10 razy dolaczyl czy to do ordo czy do fg.

Uszatek_Jacek 15-06-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1487467)
Sowqu sie boi o hara jakbyscie nie zauwazyli, jakby sie niebal juz by 10 razy dolaczyl czy to do ordo czy do fg.

zapomniales ze m.in grasz na noobuli dzieki niemu i mozesz czuc na swojej jakze to nie jedrnej dupie nuttelle z zabki :)

Driger 15-06-2007 18:45

nie wiem po co pisdzecie do tego typa "sowqu" bo jak sie nie myle to nie jest ten prawdziwy sowqu .. juz kjiedys tam postowal i kilka osob pisalo ze sowqu ma konto na forum o nicku "sowitpel" ..

a co do ciebie castor .. przecierz kazdy wie ze jakby was wickanina i inni nie wzieli do rebrith to byscie teraz tak sie nie wozili ;]

Elmer 15-06-2007 18:52

Sowqu z forum to nie jest prawdziwy Sowqu.

Sowqu 15-06-2007 20:15

z tego co mi sie wydaje Sowitpel to char na starym serwie a sowqu to obecny char na Nebuli, jezeli ktos twierdzi i sugeruje ze to nie ten sam "czlowiek" niech poprze to dowodami albo niech zada szczegolowe pytanie i czy to chodzi o poczatki serwa czy tez z ostatnich dni.....
ciezko jest komus udowodnic sharowanie ale denerwuje mnie jesli ktos cos takiego mowi ze to nie ta sama osoba............
Castor pamietasz ostatniego TSa u was 20vs 1 / sowqu/ pamietasz co ci mowilem ? chyba ze chcesz to moge tu to napisac wiec
a czy sie boje o chara hmmm zawsze gralem i gram dla zabawy pewnie pamietasz war z Phyre i jak na otsie GM Sowqu jebal w ciebie z sd ....i przypomnij sobie skad byl ten otes i skad dostales 1 boota ........

pytania ?

Sowqu 15-06-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1487546)
Sowqu z forum to nie jest prawdziwy Sowqu.

Jacek skoro taq twierdzisz to moze przypomnisz sobie jak padl Sqe.... jak siedzielismy w kazo w kopie przez 10 H na TS czekajac i po 01.00~~ musialem spadac z kompa a wy zrobiliscie mass i padlo wielu przyre miedzy innymi Sqe.......... prawda ?

Uszatek_Jacek 16-06-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1488666)
Odpowiedz jest prosta, niebyles to Ty -.- tylko Yaqu jesli dobrze napisalem nick, on nam postawil otsa, on zrobil hary oraz on nam poakzal tibia auto, a jak byles na tsie to niebylo 20 vs 1 tylko poprostu pierdoliles te swoje farmazony nic nie wnoszace, a to ze powiedziales na tsie ze nic dla ciebie nieznacze czy cos takiego, to hmm ze tak powiem sram na ciebie.

idz do biedronki i poloz glowe na wage i wcisnij obrazek BURAK

Driger 16-06-2007 13:00

@sowqu

Albo po prostu zada pytanie na tibi sowqu jakie na forum ma konto ;D

Albo jestes prawdziwym sowqu w co watpie albo naprawde wcieliles sie w jego role XD

Sowqu 16-06-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1488666)
Odpowiedz jest prosta, niebyles to Ty -.- tylko Yaqu jesli dobrze napisalem nick, on nam postawil otsa, on zrobil hary oraz on nam poakzal tibia auto, a jak byles na tsie to niebylo 20 vs 1 tylko poprostu pierdoliles te swoje farmazony nic nie wnoszace, a to ze powiedziales na tsie ze nic dla ciebie nieznacze czy cos takiego, to hmm ze tak powiem sram na ciebie.

Castor skoro taq twierdzisz to wiele mnie kosztowalo proszac kolesia zeby to zrobil ?pamietasz na tym otsie GM SOWQU ? czemu nie bylo tam gm castor ?.......Tomek zrobil to tylko dla mnie zeby pomusc mi i mym frends to jak dostales "czyste TA " od nas byles w szoku ze cos takiego isnieje
a co do TSa chialem CA po to zeby wywalic takie smieci zeby mi nie przeszkadzaly skoto twoj lider zaczol mowic o limitach expa dla pewnych graczy ? pamietasz ?

Sowqu 16-06-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1489042)
@sowqu

Albo po prostu zada pytanie na tibi sowqu jakie na forum ma konto ;D

Albo jestes prawdziwym sowqu w co watpie albo naprawde wcieliles sie w jego role XD

skoro tak mowisz to moze nie znasz histori serwa a ja przytaczam az za duzo faktow zapamietaj sobie TY i inni " sowi jest jeden i zawsze bedzie jeden"

Driger 17-06-2007 00:23

no nie znam nie znnam histori serva .. sory szefie , aj em nUb :(

Ale i tak ci nie wierze zes sowi ;] .. Sowqu nigdy sie tak nie udzielal i teraz nagle by mial zaczac ? ;o dziwne ..

Ey a uwierzysz ze ja jestem jednym z ownerow arthasa i masy ? .. I na hills to ja na mc stalem i sobie strzelalem sdkami od jednego chlopka do drugiego i sprawdzalem ktorym wiecej sobie strzele ;o

Sowqu 17-06-2007 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1490586)
no nie znam nie znnam histori serva .. sory szefie , aj em nUb :(

Ale i tak ci nie wierze zes sowi ;] .. Sowqu nigdy sie tak nie udzielal i teraz nagle by mial zaczac ? ;o dziwne ..

Ey a uwierzysz ze ja jestem jednym z ownerow arthasa i masy ? .. I na hills to ja na mc stalem i sobie strzelalem sdkami od jednego chlopka do drugiego i sprawdzalem ktorym wiecej sobie strzele ;o

nie interesuje mnie kim i czym jestes a co do Sowqu ..... hmm moze jestes zaskoczony ? moze popatrz poprzednie tematy co napisalem ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.