![]() |
Temat dot. osob majac hunta na nebuli
Tu z kolei piszemy o fragach osob, ktore z nebula skonczyc musialy przez hunta/przegrana wojne/bunt. Mam na mysli osoby takie jak stare Ordo czy tez Family guys.
Od siebie dodam ze ostatniej nocy zginal Tana Max. |
Cytuj:
|
Zawsze zostal sfragowany:) Ja sam viusem zginalem od ognia od straznika w venore(tego przy temlu dokladniej);///
|
Cytuj:
wiem bo widzialem filmik ^^ wogole na 99lvlu na anni bieglem HAHA |
lol to ty najebany tibicam umiesz wlaczyc? XDDDDDDDD
|
jedna z osob ktore maja pasc zapewne jestem jeszcze JA :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wescie ignorujcie tego typa bo to kolejny "forumowy troll" ktory widze sie ladnie nakrecil i po kazdym waszym commencie zapewne sie ladnie jara przed kompem |
Cytuj:
|
@up
Arthas of nebula i lord arctickus .. stawialem na bocie wczoraj zeby zrobic mlvl ale myslalem ze jak bede lordem ue robil to szybciej wbije mlvle .. pomylilem sie |
Elvas
A co z Elvasem??
|
Temat o osobach majacych hunta tak wiec przyszla pora na mnie zebym sie wpisal .. jak to wiadomo nebula jest swiatem pelnym przestepstw okrucienstw oraz PAowania ( te slowo wywodzi sie nie wiem skad tak wiec nie wiem jak odmienic) I ofiara ww PAowania wlasnie zostalem .. Ostatnio "zlapalem" hunta od 2 lvl za najzwyklejsze poskie slowo "do widzenia" , moze wtedy nie brzmialo ono podobnie ale jednak cos w tym sensie .. Dana ww osoba odpowiedziala mi jednym slowem "hunted" .. Osobiscie bylem w lekkim szoku , widzac to slowo na moim ekranie kierowane prosto w moja osobe .. Faktem tym dalej jestem przejety lecz moj pro Celandia (buziaczki dla nich =*** Kisses for you ! muaaah ! =*) Nie jest w stanie nic zaradzic i pomoc mi .. Tak wiec jestem sam pograzony w tym problemie ..
Wasz Smutny Cienszko Mysloncy aka Superasny Ziom of the Zioms ! |
Nowy ded :D
Sep 21 2007, 14:59:29 CEST Killed at Level 67 by Hespios Reason: Armor or die, boh or die easy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |