Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Reszta wydarzen (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133235)

Webi 10-06-2007 19:09

Reszta wydarzen

Mam swiadomosc, ze niektore posty nie ebda pasowaly, ani do topicow zalozonych przeze mnie, ani tez nie beda warte zakladania nowych tematow, to tez mozna tu pisac o roznych sprawach nie pasujacych do innych topicow. Moge rowniez zaprosic was do zakladania osobnych tematow na rozne tematy jezeli uwazacie, ze warto i zachodzi taka potrzeba:)

Lynx 12-06-2007 15:05

Bieda dotyka każdego!
"13:43 Redeo [118]: sell obsidian lance" na trade channel

TheDwarf 13-06-2007 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1480968)
Bieda dotyka każdego!
"13:43 Redeo [118]: sell obsidian lance" na trade channel

Obsidian lance jak sellnie za 1k to ma 3 SD-ki. A wiesz ile w naszej sytuacji są warte 3 SD-ki? O tym na plakacie poniżej.

http://img246.imageshack.us/img246/7...tbojowyok3.png

Vintermage 13-06-2007 15:32

Ładne naprawdę
9/10 bo nic nie jest doskonałe ale pomysł dobry :)

Sowqu 15-06-2007 00:48

temat raczej nie jest o wojnie i nie o tym " nic smiesznego"

moze te 80 + wezma sia za cos ze swymi 150 + i cos zrobia na Nebuli
glaby z takimi lev moze zrobcie HOTa quest skoro jestescie az tacy dobrzy i wbiliscie swe lev na hydrach / duzy spawn/ wiec glaby kiedy bedzie kolejny 7 juz HOTa ?

Finix 15-06-2007 13:54

A co kupisz ode mnie tego HOT'a jesli zrobie??

Vintermage 15-06-2007 14:36

Jasne sowi ma tyle kasy ile jest piasku na biegunie północnym ;)

Sowqu 15-06-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 1486776)
A co kupisz ode mnie tego HOT'a jesli zrobie??

przedewszystkim tibia to nie tylko kasa a raczej zabawa
hota robi sie dla adrenaliny i dla zabawy
skoro ty robisz zawsze dla kasy cos to bardzo cie ogranicza / kasa kasa kasa/
moze to tylko wytlumaczenie ze potrafisz expic a nie potrafisz czegos po za tym zrobic ?
tez bym chcial expic w 3-50 ownerow jednym charem

Finix 15-06-2007 20:37

A wiec Sowqu aka okienna dupa , przestan pisac tu glupoty o jakis ownerach i tym ze zrobilem lvl tylko na hydrach. Nie błaźnij sie bo jestes żenujący. Sikasz? Sikasz? Super mega blokerze.

Maksym89 15-06-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 1487724)
przedewszystkim tibia to nie tylko kasa a raczej zabawa
hota robi sie dla adrenaliny i dla zabawy
skoro ty robisz zawsze dla kasy cos to bardzo cie ogranicza / kasa kasa kasa/
moze to tylko wytlumaczenie ze potrafisz expic a nie potrafisz czegos po za tym zrobic ?
tez bym chcial expic w 3-50 ownerow jednym charem

To powiedz nam dlaczego sharowałeś z "Jurkiem" aka Juroqu :)

A w sprawie Hydr , to przecierz twoja stara cie tam robila ( Duży resp )

Ej Sikasza Sikasz?

Sowqu 15-06-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksym89 (Post 1487768)
To powiedz nam dlaczego sharowałeś z "Jurkiem" aka Juroqu :)

A w sprawie Hydr , to przecierz twoja stara cie tam robila ( Duży resp )

Ej Sikasza Sikasz?

pewnie masz dowody ze sharowalem z rl bro tylko czemu on wbil 117 lev a ja 165 laczac to i to jak bysmy expili na jednym charze to cyferka sama by ci powiedziala wszystko
no Hespios dawaj 1 -10 pytan a udowodnie ci .........
chyba ze masz dowody konkretne a nie slowa dzieciaka ktory ulegl rodzicom i musial wprowadzic sie do Olecka

Finix 15-06-2007 21:15

Tak samo Ty daj dowody ze sharowalem w przedziale od 3-50 ludzi...
Albo zadawaj swoje kretynske pytania.

Sowqu 15-06-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 1487853)
Tak samo Ty daj dowody ze sharowalem w przedziale od 3-50 ludzi...
Albo zadawaj swoje kretynske pytania.

bedac miliony H na TS nie spotkalem nigdy osoby z Olecka ktora zrobila swoj lev sama

Uszatek_Jacek 15-06-2007 21:32

jesli jestes prawdziwym sowim to gratuacje przeciwstawienia sie dzieciom ogarnietym mania rzadzenia ale troche za pozno ;p

Sowqu 15-06-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek (Post 1487916)
jesli jestes prawdziwym sowim to gratuacje przeciwstawienia sie dzieciom ogarnietym mania rzadzenia ale troche za pozno ;p

czemu sadzisz ze jestem kims innym ? zawsze Sowi jest i bedzie jeden znasz te slowa ? i z czyich ust padly ?

Dedalek 18-06-2007 23:49

Zastanawiam się tylko, dlaczego nagle Sowqu zacząłeś się tłumaczyć. Zacząłeś żałować swoich decyzji?

Dedalek 18-06-2007 23:54

double post

Uszatek_Jacek 19-06-2007 00:43

Wiesz dedalek (:*) sowi jest czlowiekiem jak kazdy a jak wiesz kazdy popelnia bledy badz co badz nie popelnia. Nie byl/nie jest? huntowany. W wojnie ordo z vu nie mial zadnego powaznego resonu zeby dojsc wiec po co mial ryzykowac chara. Wiem jaka jest teraz sytuacja czyli tragiczna ale jesli teraz nie pomogl dla FG to juz jest prawie koniec. Bedzie tak. Sowi po upie bedzie chcial zrobic porzadek ale przecie kto mu pomoze kazdy tez bedzie bal dupala o chary a ludzie ktorzy zostali wywalenie z noobuli raczej juz mu ie pomoga. Vu ma juz stala ekipe ktorzy orientuja sie mniej wiecej w wojnie a sw i reszta? ludzi ktorzy byli by chetni ich wywalic tego doswiadczenia nie maja. Owszem moga trenowac na otsach itp ale ponad pol roku w 1-max 2 miechy nie naucza sie tego co vu na wojnie z ordo. po przegranej sowiego nikt juz nie bedzie mogl sie przeciwstawic dla vu. Nebula zostanie swiatem wylacznie dla przydupasow ktorzy kupuja nuttelle i dla przyjaciol vu.

Webi 19-06-2007 00:52

Mylisz sie, teraz pvp to nic innego jak wciskanie hotkeyow i ustalenie dobrej taktyki.
Jezeli osoby nawet ebz doswiadczenia sluchalyby lidera, ktory ustala taktyke na atak co do ostatniego kroku i skrupulatnie to wypelnily to mogloby byc ok. Gorzej jakby cos, jakis jeden punkt, poszlo niezgodnie z planem wtedy mogla by byc sieczka:)

Dedalek 19-06-2007 01:28

Sowqu gra jak chce, i to jest jego sprawa. Ja nie wnikam i wam też radze.

Co do Nebuli, to nie wydaje mi się, że jest to świat PvP jak każdy inny. PA, PK, wojny, czyli nic nowego. Wydaje mi się, że każdy kto się decyduje, na grę na świecie PvP, a nie ma znajomości, powinien się liczyć z tym, że zostanie zabity albo ktoś będzie próbował wymusić od niego EQ. Uroki serverów PvP.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09.