![]() |
Kilka pytań, co o tym myślicie?
Kilka pytań które mnie ciekawią, pewnie i tak nikt nie zna odpowiedzi ale może macie jakąś ciekawą hipotezę :>
1. Czary ofensywne mają zależeć od skilla i broni, a co się stanie jak ktoś takiego ICE RAPIERA założy (100 atk. 1 def)? 2. Power bolty u palka mają służyć jako SD, czy to ma znaczyć że mają mieć hit minimalny i maksymalny jak obecnie SD? Będzie zależało to od głównie od dista czy od lvla? 3. Czy teraz expowiska które wymagały dosyć wysokiego lvla bądź dobrych skills będą oblegane przez 50+ knightów i 50+ palków? (chodzi mi o dragi, dle itd) Czy rola się odrwóci i MS/ED zaczną expić na tzw. gównach? 4. Czy tibia idzie w kierunki L2, KO ? Czy niedługo w kolejnym update zobaczymy "specjalizacje" / "podklasy" czy jak to tam zwał? 5. Pewnie nowe czary będą dostępne tylko dla posiadaczy opłaconego konta, co oznacza że knight i paladin przestaną być najlepszymi profesjami na facc'u (chodzi mi o pvm). Praktycznie nie będą oni już mogli używać run, ponieważ hity będą zbyt małe. Mylę się ? 6. Czy ms i ed znowu wrócą do expienia przy pomocy run ? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Power Bolty po prostu zostana tak wzmocnione, by z kuszą zastępować SD ;) Oczywiście nie myśl, zę będziesz bił tak mocno jak sorc z SD teraz. Będą bić tak by w przybliżeniu (słabiej jednak zapewne) jak osłabiony sorc po update ^^ I będą bic zależnie od twojego lvlu i (głównie) skilla |
/\
hit minimalny power bolta? Mogę się mylić ale nigdy o czymś takim nie słyszałem, gdy poszedłem pkować noob charem (43 pall z 76 dista) wziąłem 10 power boltów i pamiętam że raz wszedł hit za 4 (zapamiętałem bo niezły zonk). Jeżeli myślisz że to bzdura mam film. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |