![]() |
Wypadek Roberta Kubicy
Widzieliscie ten wypadek ? Narazie w sieci go nie ma, a jesli ktos nagrywał, to bardzo proszę o wrzucenie na rapidshare albo youtube.com.
Co o tym sadzicie ? Ja myslalem ze one nie zyje, ew. w bardzo zlym stanie, no bo przeciez z auta miazga zostala, a on ma tylko zlamana noge ! Ps Jeszce raz prosze o wrzucenie na youtube.com jesli ktos nagrywal. edit by Wald~ http://youtube.com/watch?v=HbFDQwbcD...elated&search= |
...
słyszałem na innym forum parę minut temu ale nie oglądałem ani nic nie wiem..
zna ktoś jakieś szczegóły?? |
farta mial
|
Jechał ponad 230 km/h, stracił panowanie, wjechał w betonowa sciane, odlecialy wtedy przednie kola i wszystko co z przodu,odbiłogo i przeleciał krecac sie w powitrzu nad trasa na druga sciana, po drugiej stronie, podzcas przelatywania odlecialo drugie kolo, ogolnie bolid wygladal jak kajak, kubica zyje , ma zlamana noge. Na ok. 2 miesiace ma wolne. Az dziw bierze, ze on to przezyl !
|
Hmmm... lubicie tak sie patrzec na cudze nieszczescia i wypadki ? : |
|
Nie macie już o czym pisac?!. Idźcie sobie na forum sport.bravo.pl X(
@TOPIC: Ma tylko złamaną noge, jest w pełni przytomny i ogólnie jego stan jest zajebiscie stabilny. |
Cytuj:
Ty czekasz pewnie zeby na opis gadu postawic serie swieczek nie ? Nie lubie patrzec na wypadki i nie ciesze sie z tego, jedynie ciekawi mnie to xD |
A jemu to uwierzyliście, że miał wypadek :<
BTW Niech wyjdzie z tego szybko. Możliwe, że nie wróci już do takiej samej formy, jaką miał, ale trzymam kciuki. ;) |
|
@Korek
Jego wypadek widzialem, a twojego nie xD 2 miesiace przerwy mu sie nie przysluzy, ale wierze ze nie straci swojej formy i dalej bedzie punktowal. Najprawdopodobniej wezmie udzial dopiero w GP Turcji. |
Zachaczył o koła Trulli(Trolla) i w sciane tak walnął że masakra.:o
|
Luthi i Cheeasteerka, czy widzicie gdzieś w mojej wypowiedzi coś w stylu "hahaha co za debil, ale miał wypadek ja bym nie miał" ? Ja pytam jakie o tym macie zdanie, to jest forum. Tak samo mogę powiedzieć, " nie macie już co robić tylko pytać się gdzie sie kupuje pomidory :| ".
|
Mimo iż bolidy formuły 1 jadą z taką prędkością, są wyjątkowo bezpieczne dla kierowców w porównaniu ze zwykłymi samochodami.
A co to tematu to rzeczywiście Kubica miał pecha, ale miejmy nadzieje, że szybko powróci do jazdy. |
Przeżył?
Kuurdee*chowa świeczki i zapałki* Czemu ja zawsze mam takiego pecha?! |
Tak pewnie powiedziało większość internautów, Trolli, Noobow, debili etc. etc.
EDIT: Mówię, że wiem że to co napisał to prowokacja, szyderstwo, i ironia,żeby mi jakiś "mondry" zaraz nie pojechał że, "" nie rozómiem o co mu hodziło"" |
Trulli zaliczył takedowna na Kubicy :D (Ci co grali w Burnouta wiedzą o co chodzi ^^)
Cytuj:
|
ma ktoś dostep do jakiegos filmiku?
|
|
Ah, szkoda ;/
Jestem ciekaw ile czasu potrwa powrót do optymalnej dyspozycji, pozwalającej na dalsze sciganie się. Na początku myślałem po tych informacjach, że zupełnie nic mu nie jest, ale po komunikacie o złamanej nodze trochę się pogorszyło ;/ Wypadek zaliczał się do scen z jakiegoś filmu akcji... ale potwierdziło się, że kierowcy są dosyć bezpieczni. No nie pozostaje nic innego jak życzyć mu szybkiego powrotu do zdrowia i ścigania. |
Swoją drogą, to chyba jest temat do "wydarzeń sportowych", co?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |