![]() |
Drut z ruszczkom xP
oto moj 2 fake,nie mialam pomyslu ale mysle ze fake zasluguje na 3/10 :P nastepny bedzie lepszy !
http://img76.imageshack.us/img76/248...paskowybz1.png |
źle link podałaś nie <> tylko []
|
Jestem Rayza i mam Zawal Says: 2/10 kiepsko :(
|
@Rayza
Jakbys troche pomyslal...to moze bys sie domyslil ze nie zrobilam tego specjalnie -.- a ze masz zawal to juz twoja wina =) |
... A gdy przybyliśmy na miejsce zbrodni skatowaliśmy Lady Rookstayer'kę, tym samym krzesłem, ku uciesze matki...
|
Fabuła nice nieeee noo czekam na dalsze częściB)
|
Ładuje się!!! Patrz uważnie jak czarny pasek znika powoli! Ciekawe dlaczego akurat tak wolno :/
Już dawnooo nie było żadnego dobrego fake'a paskowego a nawet złego do tej pory. Więc dla tych co nie mają pomysłu powiem, że by się przydał porządny fake paskowy. Ja nawet przez pewien czas o tym myślałem, ale zostawię to tym evul pro fake'owcom co znają się na rzeczy. Rada... na imageshacku nie nastawiaj żadnego rozmiaru tylko po prostu hostuj. Nie śmieszy! Mógłbym zrobić lepszy!!1111 (poprzedzając głosy: to zrób, jeżeli jesteś taki mądry i chcesz zadrzeć z pro ciemną stroną pasku!) Ale potrzebowałbym odpowiedniej motywacji typu - Coś Ala Super Hiroł! Te błędy ortograficzne jakby za bardzo wyduszone. Czytaj: zupełne jakby noob pisał poprawnie... Skąd on wziął ferumbras hata i soul stone! Trzeba było mu nie dawać invita na domek... |
-daj mi swoje passy do odnowie ci hp
-No dobra ale mnje nie hakni Rotfl Jak można nie kochać takich sklejek? |
takie sobie ale przynajmniej odpoczynek od super hiroł który wali po 500 hity!!!111jedenone
jak w następnym odcinku walniesz nooba o imieniu "mUj kolega knajt ktUry wali z aksa" to dam ci dobrą ocene xD do takich faków powinno być specjalne podforum "klasyczny fake o przeciętnym polskim graczu" |
" ruszczkom " 4 błędy w 1 wyrazie ;o Polecałbym zanim napiszesz cokolwiek sprawdź jak się to pisze
|
@ Duch
Ja piernicze..zal mi cie.. zrobilam to specjalnie idioto -.- " Ps. 2 odcinek xD http://img170.imageshack.us/img170/1...jtidrudin3.png |
Dam ci żyletkę. Użyj jej mądrze.
@down: To o moich tekstach to ironia? |
Cytuj:
|
nie qmam was ona jest taka koffana ze zrobila tego fejka polikash ze mnom i nauczysz mnie pisac jak ty?
Jeżeli pisanie dla ciebie z CZTEREMA błędami jest oznaka dobrego humoru to idz się lecz-.- a fake nierówny. |
Ciekawe, kto teraz mu odnowi HP?
|
Cytuj:
|
Fajne :P
ocena: 6/10 -4 bo za krótkie ;/ dajesz więcej ale dłuższe bo fajne są takie historiie o newbie :P |
No fajne, ale jak powiedzial @up zrob dluzsze, ale moze zadziej:)
|
Ee
Ej ty TE OUTFITY JA ZAMAWIALEM W temacie outfity na zamowienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
|
@up:
W temacie zamówienia mogą brać outfity wszyscy(choć i tego nie popieram). Trzeba było poprosić o przesłanie na PW tych prac :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |