![]() |
Jaką broń wybralibyście w tym Update?
Ciekawi mnie jaką broń wybralibyście w tym update a może zostaniecie przy różdżkach. JA osobiście bym wybrał Axe.
|
Swords Rullezz!!!!!
Ja swordy jest ich najwiecej w grafikach na tibia.pl i hunted.pl
|
a ja nadal pozostal bym przy axach, jak i w tym knightcie ktorego mam jak i przy tym ktorego mial bym niby zrobic aby dostowsowac sie do ankiety. Miecze mi sie nigdy nie podobaly i tyle :P a Cluby mi sa obojetne , 1 czy 2 razy w rece je mialem
|
ja wybieram CLUB bo mace ma tylko 16 ataku i 11 defa xD
@down: święta racja!! |
club 4 ever (ale żadne mace :p)
a gdzie bronie dystansowe? mają być przecież jakieś nowe.... |
Cytuj:
Oczywiście Axe bo wydaje mi się że SCA zostanie najlepszą bronią w Tibi. |
Cytuj:
Avenger jest w tej chwili najlepszą bronią ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co nie zmienia faktu ze ma wieksza skutecznosc w blokowaniu niz Sov+mms/sca+mms. :)
|
Cytuj:
Jestem ciekaw dlaczego tak sądzisz.Też słyszałem o testach EO, ale wątpię żeby tak faktycznie było. |
Ja osobiście wybrałem Axe.. mam knighta i nim wale z axa. Axe sa najlepsze w atakuB)
|
Axe. Na dobrym skillu to nawet d lance wymiata.
|
Axe bo fajnie bedzie wygladac lecacy stonecutter w strone wroga :D:D:D
|
Oo qrde,chyba nie zauwazylem ze juz update byl!!!!!!........... nie bylo? to o czym wy mowicie jak jeszcze wszyscy g***o wiedza jak ten update wyjdzie i jakie bronie dodadza?
|
Nie ważne że 2reczna. Ma 38 defa, czyli wiecej niż MMS. Wiec jest nawet lepiej, bo oszczędza sie capa bo nie trzeba nosić shielda.
Nie mowiac już że jest dużo ladniejszy niż SCA. . |
Cytuj:
PS. A ja jestem Gugo tak samo jak ty MDW... |
@up
A jak staniesz tyłem do potworka to jak go bijesz??niewidzisz go. Ręką z tarczą nie sięgniesz plecow(no moze sięgniesz)Druid jak biegnie to jest tylem do potwora i trafia z różdżki...ciekawe czemu??,...Lol to jest tibia a po za tym masz jeszcze hełm i armor wiec raczej lipa Club rox |
*modyfikatory obrony dla broni 1-recznych (np. Atk:20 Def:20+5, tarcza 30 - suma defence wynosi 30+5=35)
Def sov + mms policzcie i porównajcie z avengerem :) Dziekuje, tylko sword of valor. |
Nie rozumiem tego liczenia defa :confused: to sca + shield ma większego defa od avengera ? tak wogule to nigdy nie wiedziałem czy wybrac axa czy sworda
( bright sword vs fire axe, sca vs sov ) może mi ktos doradzi :D bo właśnie chciałem zrobic Knighta ( bo max lvl który miałem tą profesja to 15 ) B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |