Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Imie dla postaci :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133285)

Jacku_Berylia 10-06-2007 23:35

Imie dla postaci :D

Chce sobie założyć nową postać ale jak zwykle nie wiem jak ja nazwać może wy mi podacie jakieś fajne imię dla mojej nowej postaci J

Jacku_Berylia 10-06-2007 23:45

LOL nie bede sie logowal na jakiejs nieznanej stronce!!

~>Salmon<~ 10-06-2007 23:48

Idź się utop.

Vanhelsen 11-06-2007 01:12

Ichbinbigennube, pasuje? nie?
Ajmsobignub, też nie pasuje?
To wymyśl sobie sam! O!... -.-"

.Matrik. 11-06-2007 16:13

Vergosh, Uzzab, Mathos, Mohuc, Magnar, Nordia, Maesul, Bertruzal, Fagallad, Sale. No co, nudziło mi się :P

Większość z nich to nazwy miast/państw w moim świecie, ale ci...

Zawsze mogę zarzucić więcej, ale po co?

Tovob Lard 11-06-2007 16:27

Chce się dowartościować:
Nieuczciwy Grzybiarz Morderca
Dup'ek
Sram Tu'itam
Oki-Biki
Maciek of Kyra
Sromotny Fajte'rex
Fistaszek Zły Niemiaszek
Techno'pixygrochy
Geje-Iiiyoeye
Dzida Nieuczciwy Wedkarz
Arash'Boroboro
Lech Roch Skorpion Pawlak
Pindzwol
Siurdol
Okendo
Skitra
Dzempyk
Kwintal
Sraczkopaczkomaczko
Mam nadzieje, że udało mi sie pokazać 'moimi' wymysłami sens tego tematu?:confused:

Rybzor 11-06-2007 16:30

Malkowicz, Tirstan, Xendo, Royal_Vreax, Wolf, piotrinho, Salodelis, Jeri_Irod, Uci3kini3r, lutek14, Tibijczyk222, almisael, Michael Rzotkiewka, Dziku Knight, litt, Lewy Koksik, bartellox, Komandos, Torn Saximercus, Merrend, FMF, Xerotto, matiiii, **StEnCiU**, Qapek, eloMurarz89elo, darak666, paweleczek39, AdAmSiK, Bastler666, Raaell, Varses, Netherent, Pitch_Black, mada123, Lessaroth, Cashilan, Druidaxo, dawid000, Moczymordah, Reflux, twister23, domin3x, Saragoss, Wyborowy, ExGerenioSniper, Moragono, Marnym, Umd, Xeth, Koszyk, niewazne123, Dr.Unknown, Lady Rookstayerka, Kozunek, Pietr, Nicole Sunrise, dymka, Anarchista, Lipton'ek, Darefiend, tomoe, Sayg, Marn_Toro, Xanthil, Fire Necromacer, Smoluk, kaarpiik, Mlaan, SzlafRok, Piotreksp, Yugo, Lazek, Jarass, Str4t0s, Pyra_of_Calmera, EdwardMatiz, sath_okh, Masterleko, szymcio, Botrex, Rykun, Ivanomen, YhychybaTy, Brawo_Yeti, smikki, Donpeyot, Skramer, Wenemen, Pawlos II, Waldo1910, Pro Mateusz, Komarek, Maldinii, Luppy, Addams, Zakondix, Barnabhinio, Kulikos, Gewof, bahzel, Uther92, Troojka91, dimon, Halny, The-Evil-Eye, Robee, Sir-Loroth, HadeS93, Imperial, abarth, SiR_DragO, BafiAndDracon, emilok, Asthan, Gagagigo, Helige, Virusmaxi, --Cienius--, Blehblah, Soldiero, Valdas de'Vito, TaakHckaaT, Raditz Saiya-jin, keka, MeRiTuS, anasazi, Michoss, Thor Nephihean, Bloodwin, Cadonis, Ethrium, Grocix, Lord Duszlik, Pavel321, behi, denis_trella, Tasam, Mevalo, willmofik212, JahMal, Sebarka, KLP, Dudipl, XudiBakFree, Mispex, matekk fst bolt, Wiatrak, shoq, ~>Salmon<~, Tovob Lard, Joson*), Ten co wie, Golradir, Klimmek, Buwaak, Lord Gumio, Allorx, kylie1245, ogame19942007, BQP3Gw, Stoper, Medivh Shady, Dragor, Turok-.-, neutral.forum.fighter, Trastix, tarind, Dmitri Vassilliev, Swiontas, potomus, Yawex, Krzy_ek, Lasooch, Areses, Gajutus z Samery, Popiel, Estrellion, mazgier, Hoxiu, Mandras, Ureticon, Lorden, Tayam, Guthorek, Bloodline, Budzyk, Nacpany_Wlodek, Aurii, General_Pieczarka, Sonidos, Fazior, Thargi, juran_se_spychowa, lekkopodsuszonatwarzyczka, Wieszok, Goldscorpion, SzuyA, Fexo, Mordor, Kamyk-Ziomek, Happy_16, Adob_xP, Anum, Mr.Mare, Hono, TheDwarf, Rosan, Gamio, Kelody, Obelish, Kolos89, kasia66, Torog Velrock, Dudus15, Rolas el'Baq, Tyfus, catodais, dudek_lfc, Thar91, Pitti, Darotaa, Lukrecja, duuKi, Iśka, uszy16, Anas Kiro, Natalachi, Cystof, Nazgi, .Matrik., LOLO, Sligar, Wu-tang, Pomocnik Astona, mattek91, Caer, Dawergo, Abor, adisu, Xantro, Dragon-Croop, Auronek20, Sidolec, Rafix92, P.R.O.S.T.O., Mega_RobalXXL, Qwuert, Gryanor, Ludek'ziom, AskaraRox, Hallabard, -=DanieL=-, Browarrior, Badzo, DevilD, Milan ognia, Jaks1616, Kargulek, Coach, Lukib, Kruger00, Pablosso, Wendaren, Woreq, Shanhaeve

Proponuje Lasooch, to takie seksi jest i w ogóle.
Całej reszty nie przepraszam, powinni być dumni, że ktoś taki jak autor tematu będzie nosił ich imię na piersi!

Kulikos 11-06-2007 16:32

Brak mi słów na takich ludzi... Rozumiem, ktoś nie ma weny i nie może znaleść imienia... ALE WŁAŚNIE DLA TAKICH LUDZI ISTNIEJE OPCJA SUGEST NAME! Idiota. I jak tu mają szanować Polaka ;x

Dr.Unknown 11-06-2007 16:35

Proponuję zwrócić się do starego tibijskiego generatora. Xuvebub - co ty na to?

Luka$ek 11-06-2007 16:36

Masz taki mały mozg ze nic nie wymyslisz
suggest name -.-

Bloodline 11-06-2007 18:56

gufnoiad
huiolub
niemampomyslu
gejgeyowy

ale masz problem >< wymysl sobie swoj tylko zebys nie żałował

Descartes 11-06-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1479387)
Proponuję zwrócić się do starego tibijskiego generatora. Xuvebub - co ty na to?

Albo Wafiwifi, to już jest totalnie seksi pro i w ogóle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29.