![]() |
Nowe Bronie (te z update)
W związku z nowymi brońmi:
http://img453.imageshack.us/img453/4...weaponszi8.jpg chciałbym odpowiedzieć na takie pytania jak te dotyczące tych broni (hipotetycznie/przypuszczając) Co to za broń (nazwa pasująca według ciebie do tej broni) ? Z jakiego stwora wypada? Jakiego pokroju (studded club czy thunder hammer?)? Czy to axe czy club? Od którego levela będzie można używać tych broni (hipotetycznie)? Pamiętajmy, że żadna z tych broni nie będzie lepsza od Sca, SoV, TH. Oczywiście jeżeli jeden użytkownik wypowie się o tej broni, następny może przedstawić swoją hipotezę. Jeżeli mówimy o jakiejś broni, to proszę o wklejenie jej zdjęcia, a jak się Tobie/Wam "nie chce" to wystarczy podać kolumnę/wiersz albo miejsce w bp. np. chodzi mi o tego axe albo cluba z czachą - zamiast to pisać wystarczy napisać 3/2 albo miejsce w bp. 8 Wygląda mi to na broń wypadającą z Chakoya Toolshaper (ta czaszka wygląda jak tego czakoji długouszego) @down: wystarczy przeczytać news z wywiadem z CSem, żeby się dowiedzieć -.- "O nowych broniach: Tu też są pewne nieporozumienia. Mimo nowych broni, Sca\Sov, czy Thunder Hammer nie będą słabsze niż wcześniej. Do tego nie planujemy wprowadzać lepszych broni od tych wymienionych, wciąż będą najlepszymi broniami...." @tomoe: jeżeli wiesz co to znaczy hipotetycznie, możesz pozostać w tym temacie. Żebyś nie musiał się aż tak głowić znaczy to: przypuszczając, hipoteza - przypuszczenie. Ten miecz 4/4 wygląda jakby coś pokroju GSa wypada pewnie z Ice Golema zapene lvl od 40 nazwa być może to Ice Sword? Rapier już jest to czemu nei sword? |
Cytuj:
|
mysle ze wiekszosc tych broni bedzie leciec z potworow dla 70+ lvla no i moze niektore do zdobycia na tej arenie.
|
Zwykły spam ten temat~
Skąd to można wiedzieć niby ? Dowiesz się jak będzie update wystarczy trochę poczekać ... -.- |
Hipotetycznie jest to głupi, spamerski temat, zaśmiecający forum.
|
Pierwsze 6 broni to obuchy, nastepne 8 to topory a 6 ostatnich to swordy
|
Co to tego co powiedziałeś mam wątpliwości. Ta dziwna broń z czaszką i coś przypominające głowę smoka (3/2 i 4/2) wyglądają mi na axe... może te pierwsze 6 to club, 8 axe i 6 swordów?
|
Topór i miecz 2/4 i 4/3 wyglądają mi na Dragon weapon. 3/2 i 4/4 to chyba ice weapon.
A club 1/4 to będzie chyba najsłabsza z tych broni. |
Nie ma to jak nudzący się noob zakładający bezsensowny temat.
|
te bronie i autor tematu są proste jak budowa czołgu T55
@edit chociaż2/4 ten topor po jego budowie wnioskuje że jest 2handed i wypada z jednego z barbarianow ktory wlasnie ma taki topór reasumując wino dojrzewa po 4 tygodniach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |