![]() |
Wojna i reszta z tym zwiazana
Tak wiec teraz w tym topicu piszemy TYLKO na temat wojny, bitew itd, bez zbednego odbiegania od tematu. Z kultura, mosci panowie. Temat bedzie sprawdzany przez grono moderatorskie ;) Have fun, guys ^^
Tresc 1 posta zmienilem (tamten byl troche, hm, malo sensowny) a reszte postow wycialem - bezsensowna rozmowa.. |
Co do wojen to moje zdanie jest takie ze so glupie i bezsensowne.
Ludize z jednego serwera sie leja, denerwujace kiedy juz znajde sobiejakiegos kolege albo pro 100lvl+ to on jest w wojnie i ani z nim na zadnego questa nie pojde ani na zdengo hunta bo sie boi wyjsc z pz ;/ |
Cytuj:
a co do wojen to zawsze na kazdym serwie znajda sie grupy ludzie ktore nigdy sie nie dogadaja ...=) wiec wojny sa nie ukniknione byly, sa i beda na kazdym pvp |
SW robi PA na nebuli ;<
Sowqu odwazyl sie nawet Kazia bić ;o http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/26167 |
Cytuj:
22:37 Neavon [81]: padnie eaby 22:37 Neavon [81]: jebany zyd 22:37 You lose 76 hitpoints due to an attack by Sowqu. 22:37 Neavon [81]: zaraz wleca heheh czego doczekal sie sowi ale jak go vu by zabilo to on do wojny nie dojdzie bo on z " friends " sie nie bije ; DDDDD |
22:37 Neavon [81]: padnie eaby
22:37 Neavon [81]: jebany zyd 22:37 You lose 76 hitpoints due to an attack by Sowqu. 22:37 Neavon [81]: zaraz wleca wiec czemu nie padlem ? bo gram dla tibi i freds ktorzy tam sa ? bo nie gram dla rl osob ktore sa idoitami ?bo mam swe zasady ?bo .... |
Tibia sie zmienila i ciagle sie zmienia prawda Finix to ze masz 131 le swiadczy i nie jedna osoba zadaje sobie pytanie " kim on jest" expiles zawsze na hydrach i wbiles lev lól i co wiecej za pare dni bedziesz narzekal ze wbiles 130+ MS :)
|
Na hydrach wbilem gora 6-7lvl -.-
Twoje informacje nie sa najlepsze , otoz wiecej lvl'i wbilem na wrl demonach i dl'ach. |
szukam fredsow w tibi, hentny ktos?:(
|
Ja mogem byc tfoim kumplem, zaquadamy gildie?
LOOKING FOR LUDZIE I VICE LIDERZY TO MY OWN GUILD!!11 |
Aj ken Dżojn .. bat ju mast mi pej golden helmet ..
Ej skumajcie .. pierwszy raz widze sw w pvp akcji ;o |
Cytuj:
to pewnie widziales jak MPA wyglada ? 19:20....................: still selling mpa? |
Nie niestety nie udalo mi sie zloocic ale nie boj sie wiem jak wyglada...
Twoja wypowiedz sugeruje to ze tylko kretyn sowi moze zloocic ta zbroje? Twoja chatka przeciez jest wylozona "very very rare items" i ogolnie jakis ty boski az zal patrzec i oczywiscie jestes jedynym WIELKIM sprawiedliwym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sowi
Troche wiecej... @Uszolotek To on wypisuje na mnie glupoty... Gowno wie a sie udziela |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Na szacunek pracuje sie cale zycie, a mozna go stracic w 1 chwile. Natomiast wy probujecie komus dac szacunek na cale zycie za 1 wojne. Zreszta nie robmy z Rebirth takich bohaterow, skoro jedyne co sie zmienilo to fakt, ze zamiast uslyszec 'pay armor' od szweda, mozna teraz przeczytac to od polaka, wiec nie wiem co widzicie takiego fajnego w zwyciestwie rebirth."
z tego co wiem po wygranej z PHYre na TSie jesli ktos wspomnial o PA to pewnie jak ja tam bylem wiedzial ze nawet nie moze nawet o tym pomyslec a co mowa powiedziec walczylem u boku fajnych kolesi i chwala im za to tyle ze teraz dlalaczyli do nich przydupasy z brudnym szklem w tylku i nie szanuja tych dzieki krorym moga tu grac............ tyle ze to historia a trzeba zyc przyszloscia i obiecuje ze to okno w dupie zamienie na brudne szklo z ktorym bedziesz musial nadal grac ................... |
Cytuj:
Jesli chodzi o ludzi w nawiasach to sa one tylko przykladami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |