![]() |
Problem techniczny
Mam otóż taki problem, kiedy zmieniam tryb w opcjach graficznych na Directx 9 mój monitor gaśnie (tak jakby nie było sygnału od karty graficznej) i przestaje odpowiadać, trzeba go zrestartować.
Jestem zmuszony grać na dx 5 może i jest to do zniesienia, najgorsze jest, że czasami na dx 5 tez sie wyłącza. Może ktoś zna rozwiązanie mojego problemu? Z góry dziękuje. -Tak mam nanowszy directx -Tak instalowalem wielokreotnie różne sterowniki do karty graficznej -Nie sytacja powatarza się tylko i tylko i wyłącznie w tibi w innych grach jest normalnie -z open Gl ta sama sytuacja |
Cytuj:
|
-.-
O boshe, załamać się idzie, chyba jest ewidentnie napisane, że na open GL jest tak samo. Moim zdaniem, powinieneś sprawdzić temp. i napięcia w programie Everest, zapodaj je tutaj, zobaczymy, możliwe że się komp. przegrzewa albo masz lipną karte graficzną, możliwe że nadszedł jej czas.
Zmieniałeś coś w kompie tak w ogóle? Np. karte graficzną? Jeśli nie, to może w przeciągu tego czasu długie, nie wiem jaki czas temu, ale może twój komp. wewnątrz jest troche zasyfiony, sporo kurzu i to wszystko powoduje ten problem, możesz jeszcze przeskanować kompa, aby wykluczyć jakąś działalność wirusów. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:o
Wąty to możesz mieć jedynie do postu, którego edytował, a nie do całej mojej wypowiedzi.
|
Cyber gdzie dokładnie znaleśc te temperatyry itp. bo mam problem z tym programem :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |