![]() |
Fabuła
Dobra skończcie już obelgi typu czemu to piszesz,sram na ciebie itp.
Ale powiedzcie mi wszystkich zżeracie za fabułę ale mi powiedzcie, o czym my mamy robić fake co? Za super hero zżeracie do samych kości, typu New świat to będzie ogroomny plagiat a o wojskach jest co drugi fake, no to o czym co? może o przyszłości ale nie zapomniałem że o tym było pare dobrych fake o których nikt nie zapomni komentując więc o czym co? |
Najlepiej pomnażaj popularne schematy. Tak robią wszyscy.
|
Nie chodzi nam o to, że każdy fake to super hero czy coś, bo tak jest nawet w filmach, ale jeśli ten bohater nie będzie taki napakowany, nie będzie kładł jedną ręką oddziału orków ani fake nie będzie prezentował wielkiej wojny między X a Y. Oczywiście, to może być jeden z fragmentów fake, ale nie całość! No i jeśli już dokumentnie nie wiesz co to fabuła, przeczytaj jakieś opowiadanie na tym forum albo książkę.
|
I co jak pomnożę to nie dość że zeżrał mnie to jeszcze będzie w dobrym wypadku 7 komentów. Btw. Zapomniałem napisać o paskach ale wszyscy wiedzą co grozi za zrobienie troszkę "gorszego" paska. ;]
|
Człowieku(userze),każdy(prawie)nowy fake ma płaską jak decha Fabułę,że powinnien się zwać Wątkiem,a nie Fabułą.
Zazwyczaj opowiadają o 1 historii jakiegoś człowieka,nic więcej. Dobra fabuła powinna mieć ciekawe postacie drugoplanowe,które wprowadzają wiele wątków.Postacie potrafiące zachwycić jak postać główna,pokazać ich historie,dylematy,a nie tylko ograniczać się do Głównego(zazwyczaj super)Bohatera. A gadają,że polska młodzierz ma rozwiniętą wyobraźnie.... @Down: Być może,ale mam dość jak każdy jedzie na tym samym schemacie,beznadziejnym,aż do bólu. Raz mogliby użyć swoją główkę w jakiś sensowny sposób. |
Cytuj:
@topic Zgadzam się z Panami up. Nie wiem, co jeszcze dodać, ponieważ się na tym nie znam... Pozdrawiam |
Zrób(cie) dobry fake paskowy i tyle...
Dawno nie było żadnego... na poziomie. Graficznie nie jest to takie trudne choć Lady Rookstayerka posiadła moc stworzenia najpotężniejszej ramki po tej stronie powahu... Pomysł? To naprawdę nie jest takie trudne... coś wymyślić! Dajesz dużo części, bo mało roboty z tym, lecz pamiętaj, żeby nie robić nic na siłę. Bez weny twoje palce powinny automatycznie odbić się od myszki i klawiatury. Jeżeli tak się nie dzieje, a masz przeczucie, że wena cię opuściła to kup wykrywacz jej we krwi. Nie masz wystarczającego promilu? Stuknij się młotkiem. Opracowujesz własny styl... A i ciekawe postacie w nim dajesz z ich własnym życiem i stylem życia. Que problema? Se você tiver o problema você é somente gringo seguinte. BR? Eu sou o mais melhor. É verdadeiro - não ria, para satisfazer. |
Zrób coś nowego, fake w którym nikt się nie zabija.
|
MUSISZ mieć wenę. Długo zwlekałem z 3 częścią Nightmare Returns, ponieważ obiecałem żeby coś fabułę polepszyć, bo to najważniejsza część każdego fake. Niedawno mnie nagle olśniło i do głowy mi masa pomysłów wpadła.
Wymyśl coś nowego. Wiem że to trudne, ale jak pomyślisz to dasz radę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |