![]() |
Szukam spokojnego servera.
Dawno dawno temu (ponad 2 lata) grałem w Tibie prawie nałogowo. Zrobiłem sobie potem przerwę z paru powodów. Ale teraz w moje wspaniałe pomaturalne wakacje chciałbym sobie rekreacyjnie powrócić do tej gry. I tu się pojawia moje pytanie: szukam jakiegoś spokojnego, w miarę nowego świata normal PvP. Nie chce zacząć gry na jakimś Power Abussowanym świecie, ani nabijać poziomy w trakcie wojny :P Może mi ktoś coś polecić? Ładnie proszę i z góry dziękuje :)
|
Polecam
Jestem 1?TAK!!!:cup: |
Polecam kyre albo berylie, ale w tym drugim przepadku to raczej na wojne sie zanosi.
|
Dołączam sie do pytania : szukam serwera PvP Najlepiej USA BEZ POLAKÓW! Żeby nie było za dużo PA i PK.
|
Ja polecam Antice. Najspokojniejszy serwer PvP :P
|
Thoria. Wystarczy mieć kumpli, to będziesz padał 15x a nie 25x na godzinę. =/
|
@up
On szuka spokojnego -.- @Grocik Na Antice podobno jest krwawa wojna z tego co wiem. @Zbujca Muhaha... Jakie śmieszne -.- @Liper Kumpel mi mówił ,że Kyra nie jest spokojna. Ale nie wiem. @topic Polecem Titanie. Prawie wogóle wojen. Dużo miłych polaków! (W tym ja! :)) |
Cytuj:
Co do tematu. Serwer musisz wybrac sam. Wszedzie jest pelno noobow, power abuserow i player killerow(z wyjatkiem non-pvp oczywiscie) . Non-pvp nie polecam, gdyz jezeli ktos ci ukradnie lootbaga, ktorego zbierales 6h to nic nie poradzisz. Na pvp zawsze mozesz zginac od mordercy. Gram na Pytherze i zawsze moge ci pomoc w razie potrzeby. |
@up
Ahh.... genialna ironia... @topic A ja polecem Titanie! Spotkasz mnie i na Rooku (17 rookstayer) i na mainie (27 sorc). Na pewno ci pomoge... :) |
NA Danubii jest dużo wolnych expowisk i nie ma ludzi. W dodatku jest spokojnie. Nie jak kiedyś :)
|
Dolera praktycznie nikt nie gra wystarczy ,że się wyrwiesz gdzieś na folde i nie zobaczysz nikogo przez parę godzin :)
|
Szczerze polecam Aldore, zacznie Cie bic noobek z 10 lvl a zaraz relog na 150 i juz pograles :D
A tak serio to Danubia, Aurea, Amera i Titania :) |
może Saphira, bo tam regularnie gra prawie najmniej osób (możesz sprawdzić na tibii.com)
jedna zaleta: nie ma dużo przypadkowego PK bo Polacy boją się tam Szwedów :evul: |
@up
Popieram. Saphira= prawie 0 PK(Nigdy nie ma 100% pewności) I polecam miasto AB :) |
Mi Lunara wydaje się spokojna, chociaż ostatnio jakieś ciekawe fragi wśród h-lvl padały.
@ Saphira Grałem tu kiedyś i nie przepadam za tym serverem (szczególnie, że 'jakiś' czas temu można było w zęby tam dostać), ale fakt faktem. Moja siora tam gra (11-12 lvl czyli z 3 tygodnie gry :D) i do tej pory nie padła, chociaż lubi ludzi denerwować. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |