![]() |
Gg
Mam problem. Powiedzcie czy u was też gg nie chce się dostępne zrobić?? Jeżeli się robi dostępne to pomóżcie mi co zrobić. Wczoraj miałem formata(wcześniej działało) wczoraj też a teraz wchodze i zrąbane. Instalowałem od początku resetowałem też kompa. Prosze pomóżcie. A może to błąd na serverze gg?? :/
|
Cytuj:
W momencie jak tworzyles temat zaden serwer GG nie dzialal. Obecnie sytuacja sie poprawila - siec GG znow dziala. |
EEEE :/
ja nadal coś mam nie tak :( |
teraz wogóle się włączyć nie chce pisze mi coś takiego: gg***** wygenerował błędy i będzie zamknięty przez system Windows. Musisz ponownie uruchomić program.
Tworzony jest dziennik błędów :( co jest?? |
Mówiłes, że masz formata? Cos o tym slyszalem. Musisz zainstalowac wszystkie łatki do Windowsa (auto update przy XP) jedna z łatek naprawia blad miedzy najnowszym GG a sysemem windows. Ja tez tak miałem :)
|
Po 1: Mam windows 2000 NT
Po 2: Czy na tym trzeba mieć łatke? Po 3: Daj do niej link jeżeli trzeba. |
To odpisze mi ktoś?? :( Ja chce pogadać na gg!! prosze napiszcie skąd tę łatkę ściągnąć można :(
|
Cytuj:
BR? |
A może dokładniejszy adresik?? :)
|
Podpowiem ci dział download...jak by nie to ze masz 10 lat.....grrrr
|
Kliknij prawym na skrót gg i wybierz zgodność z windowsem 98. Ja tak zrobilem gdy wyskakiwał mi błąd, a teraz jak już nie działa to napewno nie z winy poprzedniej.
|
Dobra klikam prawym na skrót i nic nie ma :/
|
Nightwalker tam jest tylko wersja do xp :(
EDIT : Znalazłem dla 2000 :) |
Kurde działało rano a po powrocie ze szkoły znów zepsute :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |