![]() |
odnosnie banow
mam jedno wazne pytanie. Mam na acc 2 bany i slyszalem, ze ban znika po jakims czasie8o. Czy to prawda?? jesli tak to po jakim czasie:p
Z góry dzieki |
to zalezy. ban jest albo na 7 dni, albo na 30dni albo dopuki Ci chara nie skasuja. na tibia.com jest napisane do kiedy jest ban
|
Pierwaszy po dniu.Drugi po tygodniu. Trzeci po miesiącu.Czwarty nigdy.(Mogę się mylić). Zresztą wejdź i sie na tibia.com zaloguj na to konto. Tam wszystko pisze.
|
bany juz mi sie skonczyly ale chodzi mi oto czy sie po jakims czasie zmazuja:]
|
Po 30 dniach bodajże.
|
tzn ze jak mam 2 bany to po 30 dniach bede mial 1 bana?? to chyba nie mozliwe:D ale mam nadzieje ze tak jest
|
Cytuj:
|
qrwa nie zamazują się. To tak jak w rl świecie popełnisz przestępstwo to masz już zapisane to w kartotece na zawsze, i raczej nigdzie się nie zatrudnisz kumasz..??
|
Dokładniej na początku miesiąca po okresie conajmniej 6 miesięcy od ostatniego wykroczenia. Nie jest tak, że najpierw zniknie jeden wpis a potem drugi. Oba znikną jednocześnie, przy czym czas będzie liczony od wpisu późniejszego.
|
Zeby nie zakładać nowego tematu
Moj kolega dostal bana until Jul 12 2007, 10:52:00 CEST because of destructive behaviour o co moze chodzic? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |