![]() |
Aww Ban
TYPE: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
CHARACTER: Sardrin REASON: hacking Statement: "http://www.maxior.pl/?p=index&id=58233&0" (Jun 12 2007, 22:02:05 CEST in 'Game Chat') COMMENT: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e Ktora cipa jest taka madra bo tego nie zrobil zaden gm.. Jesli na tej stronie jest keylogger to proponuje nie wchodzic na tibia.pl ani na tibia.com bo mozna miec hacka.. -.- |
proponuje zapoznac sie wpierw z tibia rules a potem grac
kthxbye ps."who is stupid !? " yes you |
btw smieszny filmik...
|
bana nie dostałeś za rozpowszechnianie keyloggerów tylko za dawanie linków na game chacie albo trade. Mój kumpel dostał raz za to że dawał link forum gildi...
|
dzizys chore update zniose ale to...aww walic
|
A ja za link do screena :S nie można dawac linków bodajze do innych stronek niż tibia.com i supporters
|
o em gie... extra kurrrr... next ziom owned. zreszta update pewnie zownuje mnie.
|
Ja za zamieszczenie filmiku z maxiora dot. Histroii Polski, dostałem bodajże ostrzeżenie... :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ taer
nie badz taki zajebisty, bo Ci to nie wychodzi. @ topic najgorsze jest to, ze ponad polowa linkow dawanych na gc/trade/gdziekolwiek-jeszcze-gdzie-nie-mozna to poprostu ww, ktos chcial dac link kumplowi na pm i przez przypadek poszlo na to trade czy gc, tak samo jak czesto widac na trade "hi", bo ktos poprostu zapomnial przelaczyc sie na default jak podszedl do NPC. |
tak btw jak to jest z tymi deletami acc ?
3 jakiekolwiek bany w roznych odstepach czasu i delete ?:< |
Cytuj:
Jesli dostaniesz 2 lub 3 bana za to samo to mozesz miec delate. Ale w sumie gm moga robic co chca, czyli mozna miec zawsze ;P. |
|
Cytuj:
|
A kogo rajcują chyba jego kumpli z Venta ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |