![]() |
Lekcja chemii o0
Co sądzicie o tej lekcji? nagrałem kawałek, wcześniej mogłem też, bo fajne hasełka leciały ; P. To moja lekcja chemii dzisiejsza, myślicie, że babka przesadza, czy to na porzadku dziennym? troche jednak po koledze jechała : p. Też tak macie?
Btw szkoda, że dzwonek zadzwonił : P http://lekcja.chemi.xd.patrz.pl/ |
Mamy. ;) U nas również na chemii jest jazda. Po prostu wszyscy boją się iść na lekcję,a tak chyba nie powinno być.
|
u mnei to samo :) tylko leca hasla "wy tepaki" " caly rok sie nie uczycie tylko galami swiecicie" "rzeczywistosc was dopadnie" "na tescie gim. bedziecie miec 0 pkt" "wy durnie" "niech was pieklo pochlonie" "zobaczymy jak w zawodowce wszyscy skonczycie" POprostu mam teraz obraz ze kazda nauczycielka chemi jest posrana :D
|
pff... light.
u nas to są większe akcje. |
czekałem do końca nagrania, myślałem, że się coś rozkręci a tu dupa...
u nas są o wiele większe odjazdy. u nas ci nudniejsi nauczyciele to są tacy jak na tym nagraniu. |
u nas juz jest spokoj od kiedy baba przyprowadzila dyre na lekcje ; ooo
|
Co za głupia baba...
Ja bym nigdy nie pozwolił aby ktoś mi tak jechał z ironią i chamstwem. [biorąc pod uwagę, że ja sam też z tym nie jade.]. Takie stare baby trzeba tempić. Najlepiej co 10lat uczenia w szkole wysłac do pracy fizycznej na 2lata i znów kambek. Pfff... NIE DAJCIE SOBIE TAK JEZDZIC bo to zal jest. |
Ja rozumiem, żeby uczniowie jechali pod nauczycielu, ale na odwrót? Może by tak, zgłosić trepie(do autora) do dyrekcji, chyba, że wam takie cuś odpowiada.
|
Cytuj:
|
Teraz uważaj na :
interwencje/997/pod napięciem/uwage/niedowiary/rozmowy w toku/jerego springera/turbo erotykon/top gear |
Już to wyslalem do ,,uwagi''!!!Ryba trzymaj sie jestesmy z toba!!Nie damy soba pomiatac!!FREEDDOOMM!!!
|
Która Ty jesteś klasa?
|
Ej no Ryba pani z chemii jest git:d Nawet ostatnio zaczęła mnie ta babka chwalić;P
|
A u nas pani od chemii jest spoko :) nie tak jak u was może podesłać wam ją to trochę was nauczy chociaż :p
PS: BTW pozdro dla pani W. z Gim 3 w Olsztynie |
Cytuj:
|
Raczej lajcik.
|
Luzik. ;p
Ty narzekasz na nauczycielke, a my co mamy robic? U nas jak ktos niepotrzebnie sie odezwie zostanie sparalizowany okrzykiem bojowym naszej nauczycielki z chemi. xD Raz to tak walnela wskaznikiem o stol, ze sie polamal i jakims cudem rozbil probowke roztworu kwasu siarkowego (VI). ;p Jednak najsmieszniejsza jest lekcja muzyki. :D Cala klasa robi co chce. P.S. Smiac sie czy plakac? ;/ |
U nas na chemi to jest raczej cisza. Lepiej na plastyce :evul: To są teksty z ostatnich 2 lekcjich:
"ten chlew to jesteście wy" "to szambo to jesteście wy" "jesteście bandą niereformowalnych decydentów" itp. jak coś sobie przypomnę to dopiszę Ale w sumie to się jej nie dziwie tez bym sie wnerwił jakbym od ucznia dostał mydłem w głowę :P |
Eeee...
Moja nauczycielka z chemii jest dużo lepsza wyzywa nas od debili durniów kretynów itd. ale jak co do czego to babka jest spoko. Wytłumaczy pomoże i jest. |
Nasza nauczycielka chemii też jest indywiduum...
1. Rzuca w uczniów kredą, czasem butami i cyrklami (rzadziej). 2. Zdejmuje buty i chodzi boso po klasie. 3. Nazywa nas Torbami ("Co piszesz, Torbo jedna!"). 4. Ma mroczną przeszłość. 5. Pół lekcji robi wykład i trzyma nas całą przerwę. 6. Gdy ktoś stoi przy tablicy i nie wie co zrobić - "Lubię, gdy mężczyźni na mnie patrzą." Jest tego więcej, ale cóż... Ogólnie i tak ją lubimy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |