![]() |
Test server, letni 2007- kiedy go otworzą?
Więc jak w temacie kiedy otworzą test server? nie mogę sie doczekać 8o proszę podajcie mi jeśli wiecie mniej, więcej miesiąc( jak znacie to date :P). Dzięki za odpowiedz, jeśli nie wiecie to nie piszcie i nie zaśmiecajcie.
|
nikt tego nie wie
|
ech miałem nadzieje, byleby szybko go otworzyli
|
32.13.2015 25:60:60. Wtedy włączą TSa.
|
gdyby bylo wiadomo cos na ten temat bvylby jakis news albo oficjalny temat na tibia.com
|
Mlim zdaniem jeżeli nie w tym to na 100% w nastepnym tygodniu 9oczywiście mam na myśli tutaj TS dla VPIów czyli GMs, GODs itp.)
|
ja mysle ze troche pozniej. ostatni letni up byl dopiero w sierpniu z tego co pamietam wiec nie wiem jak ten wypadnie
|
Cytuj:
Piątkowy teaser bedzie ostatnim a potem juz tylko testserver i update. Cm byl na pewnym channelu... ;) |
Cytuj:
|
Wiec dobra cwaniaczki 3mam za słowo :p
|
i o takie porządne odpowiedzi mi chodziło, przecierz nikt tak dokładnie nie wie kiedy ale o te przypuszczenia i wiadomości o zeszłych testach mi chodziło. thx za odpowiedzi:]
|
jestem tylko ciekaw o czym bedzie w piątkowym teaserze.
Może powiedzą coś o trzecich addonach (o ile dadza je w tym updacie). |
@up
trzeci addon hmm.. to by bylo niezle :) |
Oto kilka mozliwosci:
-kosmetyczne zmiany w grafice -kosmetyczne zmiany w kliencie -nowe questy -nowe addony -nowe umiejetnosci npc raczej powinny być addony i questy więc nie jestem pewnien czy teraz ma byc ostatni news. Chociaż z drugiej strony i tak najwiecej wiadomosci zostanie nam przekazanych w dniu update wtedy podsumowanie i jeszcze raz wszystko zostanie dokładnie wytłumaczone. |
a zreszta... zobaczymy co pokaze nastepna zapowiedz updata. Dla mnie ten update i tak juz jest super
|
jak oglądałem archiwum tibia.com towychodzi na to że wiekszosc updatow jest w Sierpniu.:confused:
Żeby się nie okazało że teraz sobie też tyle poczekamy.:( |
o rany gdyby znowu mi kazali do sierpnia czekac <boo> z tym updatem zastanawiam sie czy nie wrocic do gry ale update musi byc na poczatku wakacji inaczej to mnei to bedzie interesowalo tyle co zeszloroczny snieg ktorego nie byl o;p
|
Wydaję mi się, że nowych addonów ani outfitów nie wprowadzą. W tym update skupili się głównie nad zbalansowaniem postaci, chociaż kto wie co Cipy jeszcze planują.
|
Cytuj:
Nie ma jak info z pod dp... ;) Hmm...wiecie rozczaruje was watpie ze Cipy zrobią test server dla wszystkich bo test server jest po to aby odalesc bugi ale tylko tutaorzy, gmi itp je odnajdują a reszta tylko pkuje i bawi sie w wojny... TEset server napewno bedzie ale kiedy i czy dla wszystkich narazie nikt nie wie... ;) |
Nic nie mowie ale nigdy nie było otwartego TS przed letnim updatem- zawsze były tylko dla tutorów... Nie macie na co liczyć.
Public Servery są tylko przed zimowymi aktualizacjami i przed okazjonalnymi np kiedyś wiosną był update (wprowadzenie white list+ jakies inne drobne zmiany). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |