![]() |
UE- ban for pk
jak w temacie
krotki kilkusekundowy filmik jak 60+ ms puszcza UE i wbija bana ;d http://www.**************/file/lnuhsp w gwiazdkach: sendspace<kropka>com w formacie .avi |
fajny filmik ale szkoda ze taki krotki:)
|
nom nie powiem film ciekawy heh ale dupno ludu padlo :P
|
eeee prosze aby uzytkownicy z data rejestracji
Data dołączenia: 13 06 2007 sie nie wypowiadali -.- |
Cytuj:
@down po pierwsze to zedytowales posta i dopiero dopisales ze avi cwaniaczku :* |
po pierwsze...
napisaelm ze jest w .avi po drugie look moj post wyzej, zeby kto sie nie wypowiadal... a w ogole specjalnie zrobilem w avi zeby nikt nie mial problemow z odpaleniem tego (i tacy sie zdazaja) po drugie nie trzeba sie bawic tibicamem, tibia, szukac dobrego clienta itp. po 3 ten filmik specjalnie skrocilem (powiedzialem ze TRWA KILKA SEKUND) dlatego nie warto bylo by tego oglodac w tibicam mam mowic wiecej powodow ?? EDIT:// znalazlem nowy powod xd topic "virusy w .rec" wiec niektorzy by znowu zaczeli wrzeszczec ze to "gaylagor" |
3 konta tego samego uzytkownika ;p
|
omg...
prosze spradz IP... a jesli nie bedzie to samo to nalegam mnie przeprosic -.- |
Cytuj:
|
eeee predzej ty dziecko neo...
neo nie mam bo drogie i marne... mam osiedlowego neta unitrona dala ci cos ta nazwa ? watpie omg czemu same N00BY tu sie wypowiadaja... powiedz tylko jak mam ci udowodnic ze nie mam neo... to to zrobie prosze podaj sposob |
Cytuj:
|
Cytuj:
Aby mi udowodnic ze nie masz neostrady wyrzuc swoj kompoter przez okno i walnij monitor mlotkiem xD |
Cytuj:
|
omg no to powiem inaczej...
po co mialbym pisac tamte posty ? zeby rozkrecic temat ? o.O o lol innych powodow nie widze... EDIT:// "dziecko neostrady może mieć kurwa nawet i blueconecta." a ja tego nie wiedzialem, wiesz czemu ? BO NIE MAM NEO -.- |
Cytuj:
|
tak ? a kazdy bezsensowny post (taki jak twoj)
powinien zakonczyc sie banem, i prosze o nie pisanie o mnie ze jestem jakims tam dzieckiem neo (mowicie tak bo jakies 2 normalne osoby opisaly film) i kazdy nasteony idiotyczny post mam nadzieje ze dostanie warna... od teraz prosze pisac komenty tylko i wylacznie o zamieszczonym filmie EDIT:// no to powiem inaczej... odjebajcie sie od tamtych postow... jesli to zakonczy obrazanie mnie to przyznam sie (chociaz to nie prawda) tak ja napisalem tamte posty. teraz mozecie jzu normalnie komentowac film a nie wyzywac mnie od debili ? |
@up
No tak, dwie osoby skomentowaly pozytywnie ten film, bo tymi dwiema osobami byles ty.. Nie rob z siebie dalej idioty, zreszta juz nim jestes. |
@shaolin
Najwięcej ten pierdoli co ma coś na sumieniu a po twoich postach widać właśnie takie coś ... |
staram sie bronic jak mnie od niektorzy od debili wyzywaja
wiesz.... nie wiem jak ty ale ja posiadam cos takiego jak honor/duma i nie dam sie obrazac bezpodstawnie wiec skoncz z takimi tekstami... a w ogoloe powiedz co zlego zrobilem ? juz sie "przyznalem" ze napisalem tamte 2 posty wiec w czym problem down: eeee wy mysleliscie ze to key ?... w .avi jak zrobicie w tym keya i zeby filmik lecial daje 100zeta i co dalej bedziecie na mnie najezdzac ?... |
OMG zaraz skana zrobię i będzie po kłopocie...
No i jest skan: Ukryty tekst:
A jednak nic ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |