![]() |
Koncert w chorzowie
Kto z was był na koncercie Linkin Park i Pearl Jam?
Jakie wrażenia? Byliście na płycie czy trybunach?Dla kogo przyjechaliście? Ja byłem na płycie pod sama sceną mam dużo zdjęć LP przyjachałem żeby zobaczyć Linkin Park ale na pj zostałem też bo jak płace za bilet to już go wykorzystuje. |
Szczerze to ci zazdroszcze, bardzo chcialem tam byc ale niestety nie znalazlem opiekuna :(
|
Czy tylko ja sądze, że ten temat jest durny?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EJ LUDZIE KTO BYŁ NA MYSLOVITZ NA DNIACH OPOLA!?1/1/ @up: ja nie robiłem tematu o koncercie Slayera w Katowicach 5.06.07. Nie lubisz Slayera, więc Ci taki temat zwisa. Tak samo jak ten połowie forum. Idź na jakieś forum muzyczne. |
Mój kolega był. Mówił, że fajnie było.
Prawdziwa jazda będzie tam 3 lipca (ta, jadę na RHCP) |
Cytuj:
|
Dziwi mnie, że Vedder i ska (Pearl Jam) zgodzili się grać po Linking Smarku.
Cytuj:
|
Ech, mam dwa niewykorzystane bilety na ten koncert. Tak bardzo chciałem na niego jechać ze względu na Pearl Jam, ale niestety nie mogłem (stanowczo zabronione przez lekarza, teraz szpital). Cholera, ten temat mnie jeszcze dobił. Ale słyszałem, że nie zagrali ani Alive, ani Yellow Ledbetter. Spora odskocznia od reszty koncertów które grają. Kurde, a tyle czasu się napalałem na ten wyjazd :(((((((.
|
Cytuj:
a) jech! zgadłeś wiele osób może nie słuchać owych zespołów przez co nie poszli na koncert - no, dobra, dobra! taki argument łatwo "zniszczyć" jest wiele osób, które chodzi na koncerty zespołów, których najczęściej nie słuchaja. b) Patrząc na wiek osób na forum wiele ludzi może mieć "rodziców na głowie" przez co nie mogli się pojawić na tym koncercie c) Nie każdy w chorzowie i okolicach urodzony - przez co nie wszystkim dojechać się chce d) Ludzie którzy nie słuchają LP itd i nie mieszkają blisko Chorzowa nawet pewnie nie wiedzieli, że był owy koncert (lub po prostu mieli to gdzieś) e) A ja byłem na koncercie w moim mieście, ciekawe co nie? moge założyć o tym temat? f) Ciekawe ile osób na tym koncercie odwiedza i pisze na tym forum Podliczyłes? Super wiele osób co nie? Relacje zdaj kolegą z boiska. Dlatego ten temat jest durny - 6 powodów w pare chwil. |
Dlaczego w ogóle zrobili LP razem z PJ, przecież to zupełnie inna muzyka, nie rozumiem! xD Paradia.
|
Jak znajde usb to wrzuce zdjęcia z komórki mam kilka niezłych nawet chociaż apart w komórce pozostawia wiele do życzenia.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Sry ściągałem najnowszy album LP i miałem problemy z kompem :p
|
Cytuj:
Bardzo chciałem jechać ale nie miałem z kim :( Polacy świetnie sie bawili i LP też ;) No i ten prezent flaga z podpisami polskich fanów. Cheester'owi az gały na wierzch wyszły jak to zobaczył :p Pewnie następną trasę po Europie zaczną od Polski :] Linkin Park 4EVER!! |
Byłem. Płyta. Głównie dla PJ. Było zajebiście ;o
|
omg A moge stworzyc temat o grzybach? xD
Szczerze mowiac to moj kumpel, ktory jest fanem LP nawet o takim koncercie nie slyszal. ;p Z reszta ile tutaj osob bylo na tym koncercie? 12? Temat z lekka bez sensu poniewaz kazdy inny moglby otworzyc temat o swojej obecnosci na koncercie... Wezcie najlepiej stworzcie swoj wlasny temat gdzie bedziecie mogli rozmawiac o LP(R xD) zamiast zasmiecac forum miliardami typu "bylem tu i tu". (tak jest bardziej ekonomicznie) P.S. Koncert mialem totalnie gdzies i watpie by znalazlo sie 20 bedacych na tym koncercie. :P @edit Tak czy siak mozesz pokazac swoje zdjecia z koncertu. |
żaden z niego fan jak nie wiedział o pierwszym koncercie LP w polsce a zdjęcia wrzuce jak usb znajde;P
|
A kto był na Mystic Festival'u ? ;>
|
Co do LP miałem być, ale jak usłyszałem nową płytę (sucks a big one) - zrezygnowałem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |