![]() |
film "frii itens plx" - co ta kasa robi z ludźmi
Witam. Oto moj pierwszy film, który nagrałem na tibiaCam.
Mam nadzieje ze wam sie spodoba. Nazwa jest nieprzypadkowa, poniewaz pokazuje ów film co potrafi zrobić z brasil, spain and polish low lvls, or noobs pare plate armorów, legsów i kilka badziewi. Heh..początek ejst mało imponujący, ale warto poczekać aby zobaczyć co będzie dalej... do wyboru do koloru jesli nie dziala jeden download to wejdz na inny. http://republika.pl/friitem http://www.ssy.webpark.pl http://www.ssy10.webpark.pl COMENT PLZ |
:d
Za***isty film!!! Szkoda tylko ze sie pojawilem dopiero na koncu ale wspomagalem go poprzez priv :D Mi train plx :P btw. Moj nick to Nicole Da'Rose
P.S.. Pozdrowienia dla nOObow z Tibia.pl :D:D:D:D:D |
Buuuuu
A ja nie mogę tego filmiku ściągnąć bo transfer jest przekroczony.... Zrób coś z tym!!
|
oki dodałem dwa mirrory z webparku. moze to poprawi sytuacje.teraz pracuje nad umieszczeniem na republice :) cierpliwosci!oplaca sie!
|
eh...
Uroki Interii :D:D:D Interia sux.. Ketsok juz lepiej wez to na Webpark zalacz :D Moze i Webpark tez smierdzi ale mniej niz interia :P
|
Jeśli nie lycos to republika.
|
Powiem jedno Za***.iSte ^^ te noobki mnie dobiły omg z krzesła omało nie spadłem !!! tylko czemu pozałowales n00bkom tych bohow :> ;)
|
OMG!!!! hahahahahah najbardziej mi sie podobalo jak zaczeli pisac do ciebie "tony i love you you are the best" hahahaha film wypas wiecej takich!
A tak na marginesie ile im plate setow rozdales? :] |
OMFG !!
Aahahahahhahahahahaha przenosze sie z titani hahahah to temu sie do dp nie dalo dopchac :D:D:D:D :P |
Cytuj:
Cytuj:
A JAK WAMS IE PODOBALO TO: 00:45 Dark furius knight: "im gay, i love u and all www.tibia.pl members |
O żesz.. pierwsze widzę, żeby ktos rozdawał itemy przez 45 minut... a tam jeszcze był zapas na jakiś kwadrans! Przyznaj się - to twoj char czy hacknięty? ;) A moze to nie twoj film?? Jak miales tyle szmelcu trza to bylo opylic!.. Dobry film, naprawde... hehe..
|
char moj (widzisz go w moim podpisie pod postem :P ) a "szmelc"zbieralem kilka tygodni tylko po to zeby nagrac ten film
|
Co zrobić żeby obejrzeć ten film?
Chciałbym sobie zobaczyć bo opinie sa interesujace ;) . |
free iten :D
"Tony i love you you are the best" hyhy film jest zarąbisty ale według mnie Uhacz Mc zrobił z siebie największego nooba napoczątku przez kilka minut prosił o jakiś przedmiot a później dawał komentarze typu"Boże co za noobki tyle sie ich tu zbiegło" ehh... jescze raz gratz pomysłu i wykonania
|
lol
Pomysł super, wykonanie jeszcze lepsze B). No ale cóż, to nie ich wina że są tacy biedni... fre itamn plz :)
|
Widziałem lepszą akcje na żywca. Z Azury na Venore wy***ac sie można było po wyleceniu dwóch Gigant Swordów:) Poźniej Steel Botsy i kilka Dragon Shieldow i Guardian. Kolo mial nick Ziom'Azura miał wtedy 6 lvl.
|
heheh filmik jest dluuugi ale za***iscie ciekawy :)
Chcecie oblookac filmik z banshee Quest? :) trwa on 6 godzin i 30 minut hehehe :) |
heh zastanawiam sie nad drugim filmem..tylko temaciku jakiegos smieznego szukam
|
Cytuj:
|
adolphus..such evul :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |