![]() |
Prywatny test server otwarty!
Jak informuje CS Chayenne, został właśnie otwarty prywatny test server. tutorzy sa oczywiscie proszeni o szukanie i reportowanie bugow.
Na TS moga wejsc jedynie tutorzy, ktorzy zdali egzamin PRZED 23 MAJA Pojawia sie nowe questy na odblokowanie wysp, oraz na outfity i addony. Dodane zostana rozniez misje Explorer Questa. Nowe potwory: - frost dragon (2100) - penguin (1) - chakoya tribewarden (40) - chakoya toolshaper (40) - chakoya windcaller (48) - braindeath (985) - barbarian skullhunter (85) - barbarian bloodwalker (195) - barbarian brutetamer (110) - barbarian headsplitter (85) - frost giant (150) - frost giantess (150) - husky (0) - ice golem (295) - silver rabbit (0) - crystal spider (900) - ice witch (580) - mammoth (160) Nowosci: - nie mozna nosic 2 tarcz na raz (i tak nie dawalo to efektu) - modyfikatory obrony dla broni 1-recznych (np. Atk:20 Def:20+5, tarcza 30 - suma defence wynosi 30+5=35) - bronie miotane nie spadaja na ziemie - obrazenia burstow zaleza od distance fighting Nowe czary: Knight - Berserk (Exori): Level:35 Mana:120 - Fierce Berserk (Exori gran): Level:70 Mana:340 - Groundshaker (Exori mas): Level:33 Mana:160 - Whirlwind Throw (Exori hur), przy atakowaniu potwora: Level:15 Mana:40 Paladyn: - Conjure Sniper Arrow (Exevo con hur): Level:24 Mana:160 Soul:3 Ilosc:5 - Conjure Power Bolt (Exevo con vis): Level:59 Mana:700 Soul:4 Ilosc:10 - Conjure Piercing Bolt (Exevo con grav): Level:33 Mana:180 Soul:3 Ilosc:5 - Enchant Spear (Exeta con), przy trzymaniu 1 speara w rece: Level:45 Mana:350 Soul:3 Ilosc:1 - Ethereal Spear (Exori con), przy atakowaniu potwora: Level:23 Mana:35 Nowa ikonka ;) http://foteka.pl/full/29947df5472c7a...08cfe6ad6d.jpg Jak informuje w/w CS, update jest blizej niz sie nam wydaje, a prywatny TS potrwa krotko. Czy bedzie publiczny - na razie nie wiadomo. Niestety osobiscie jestem za krotko tutorem i nie zostalem zaproszony na TS, mam nadzieje, ze moi starsi koledzy spelnia swoje zadanie i zaden bug nie pozostanie w grze. Klient testowy Rapidshare, bo nie moge podac bezposredniego linka z tibia.com - severy bylyby przeciazone Nazwa pliku zostala celowo zmieniona, sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc Cytuj:
Spacje oczywiscie usunac @Robert Lublin: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1697025 Oczywiscie nie bedac tutorem, nie mozesz obejrzec tego tematu |
;o;o;o;o
Nice :O Tak szybko?!!?! lol @Edit Gdzie pisze cos na ten temat bo jakos nie chce mi sie wierzyć :p @2x Edit Hehe no nie tutora to ja nie mam nawet pacca nie mam, ale jak to prawda to jutro cisne pacca kupić i czekac na update... a pote m na new servy... ;> |
Mam nadzieję, że dobrze im się gra, żeby znaleźli jak najwięcej bugów. Trochę szybko jak na prywatny test serwer. Mam ndzieję, że publiczny otworzą jak najszybciej i w ogóle.
|
Ja to mam szczescie... Before 23.05. Test zrobilam wlasnie 23.05.
Coz. Zycze innym powodzenia ;). |
Śmiałbym sie, gdyby to była prowokacja ;)
Edit Sorry ze bezpodstawne oskarżenie, zaznajomiony tutor potwierdził. Posta można usunąć. |
Cytuj:
Zdaje sobie tez sprawe, ze kilkaset osob probuje sciagnac w tym momencie klienta testserverowego, wiec linku tez na razie nie podam (nawiasem mowiac to dla zwyklych userow klient jest pratycznie bezuzyteczny, no moze poza tibia.spr). |
Pomimo że mam Tutora od tygodnia to i tak nie moge wejść ??? może to jaies ograniczenie, że młodzi tutorzy nie mogą wejsć ??
edit: mogą wejść tylko tutorzy którzy zrobili test przed 23.05.07 |
Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze oblookac te nowosci. 6 dni paccka zostalo, >.< a nie zapowiada sie, ze bedzie +3 miechy next.
|
Hmm dziwne. Jezeli tak miałoby byc to czy nie powinno być chociaż małej wzmianki na temat TSa? W tej chwili nic takiego nie znalazłem...
@DOWN Dokładnie tak jak ja. Ale mogliby dać w najblizszych dniach bo skoro update tuż tuż to musiałbym ze wytrenic knighta (na non) albo sorcka (na pvp) i zwiedzić troche svarground :p |
A ja mam nadzieję że wraz z update zostaną wprowadzone nowe servery bo w zasadzie tylko na to czekam :P
A i jeszcze jedno. Jesteś w stanie udostępnic sam Tibia.spr? :P |
Szopa,knight bijacy po 500 z lapy,80 pall po 250 z bolca,gzzzzzzzz cipsoft.xdd
|
Trias Aasimon [78]: 16:16 You lose 232 hitpoints due to an attack by Master Dysan.
LOl z avengera :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dajcie jakieś wstępne ssy i informacje dokładniejsze kiedy będzie update (jeśli ktoś takowe posiada)
|
Super! Wiadomo coś o nowych serwach? :P
|
Cytuj:
o to grubo bedzie po upie jesli to prawda xD |
It's the Sword of Valor. 16:17 You see a magic sword (Atk:48 Def:35 +3). It can only be wielded properly by players of level 80 or higher.It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor.
jak sie chodzi po sniegu to slady sa xDD |
Ciekawie się zapowiada. A wiadomo może, które z tych czarów dla knightów będą dla FACC??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |