![]() |
Zmiana nika postaci?
Pytanie jest takie jak w temacie...Czy jest mozliwe zmienienie nika dla postaci chocby przez napisanie maila do cipow?Bo jak zakladalem swoja postac to wpisalem 1 slowo co mi na mysl przyszlo nie mialem ta postacia grac ale... rewolucja i juz 10lvsorca wiec chcialbym zmienic jakos nick postaci. Prosze o pomoc
|
Namów game mastera że twoie imie kogoś obraża np. wieżących w Zeusa :D , da ci namebana i musisz se imie zmienić! :]
|
co jest olimp????
Pękasz się tego cw...... dark filixa???? Jeśli juz zmieniles imie to podaj mi je.
|
hHAHAHAHAAHAH lukas hahahaha to imie mojego sorca a nie palla , tamten ciec to frajer , ej kotomaniak napisz na gg 1861636... pogadamy
|
Musisz dostać nickbana w wtedy sobie możesz zmienić albo tylko popros o to cipow :D
Po co je chcesz zmienić? |
jak juz pisalem napisalem byle jakie literki i poszlo a teraz nia gram i chce miec normalne imie... btw prosze podajcie adres maila do cipow i w jakiej formie to napisac
|
ja nie wiem jak sie zmienia nick i nie chce wiedziec nie potrzebuje
|
Sorry, że odkopuję stary temat...
A załóżmy, że mój nickname jest niezgodny z regulaminem Tibii, to wtedy mogę sobie sam nickname wymyślić, czy trzeba suggest name? |
@OMG Temat sprzed 2 lat . Wtedy zmieniasz nicka na jakis nick i czekasz az gm zatwierdzi :)
|
Jak dostaniesz namelocka to sam sobie zmieniasz imie (mozesz sam napisac albo wziasc suggest).
|
Hehe...Samemu nie da się zmienić nicku,ale jeżeli te słowo np. kogoś obraża to powiedz to Cip Soft :p Może ci uwierzą :D :D
|
Według mnie to to jest troche popieprzone ze jesli ma sie pacca to mozna zmienic płec ,a niemozna niku. Przeciesz wiadomo ze predzej ludzie beda chcieli zmienic imie swojej postaci niz płec
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |