![]() |
killer - moj progs
Moj program killer (sorry nie chcialo mi sie nic wymyslac :P) program zabija wczesniej zaznaczone procesy z listy.
przy wlaczeniu kompa mozna se go dodac i zabijac wszystkie procesy nie potrzebne (niektorych nie usunie sie przez msconfig bo sa w rejestrze dodane) i bedziemy miec pewnosc ze nie mamy trojanow, keyloggerow itp ;-) Link: www.wropro.yoyo.pl/killer.html (tak, html. Wchodzac automatycznie przekieruje Was do sciagniecia pliku) screen: http://img408.imageshack.us/img408/2...lerscrnvd2.jpg program pisalem jakis czas temu, tera mi sie jakos przypomnialo o nim ;) Jak znajde sourca (pisalem go zanim mi sie dysk spalil, teraz mam nowy, nie wiem czy zdazylem go wrzucic na serwer. Najwyzej napisze jeszcze raz jak ktos bedzie strasznie sikal ;p) |
A czy jest bez "dodatków"??
A nie łatwiej ctrl + alt + delete, klikn±ć "procesy", a potem wybrać i zakończyć proces? |
Cytuj:
|
Z tego co mi się wydaje to "wiry" itp maj± ustawiony autostart, więc w rejestrze we wpisie Run, uruchom "msconfig", easy cleaner :P
A jak co¶ nie pyka to format :P |
heh :p ale trojany sie nie dodaja do autostartu tak ze mozna usunac to przez msconfig :P
a co do ctrl + alt + del, niby mozna ;) ale tak jest szybciej, pozatym niekazdy wie ktory proces moze odznaczyc a ja zrobilem by tych systemowych sie nie dalo ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |