![]() |
Powiększenie Serwerów
Mam taka propzycje ,pytainie czy dałoby się powiekszyc serwerynp. danubie bo juz o godz. 16-17 nie da sie zalogować.Na przykaład wysłać jakaś prośbe do Cip-owo powiekszenie mapy i sererów.wiem ze to nie takie proste ale cos trzeba zrobic bo w weekendy juz od 3 sie nie da grac!!!!.co o tym myslicie??????
|
to naco czekasz pisz do cipow :D
|
Cipy mogły by nad tym pomyśleć ale tego nie zrobią a wiesz dla czego ?
bo jak by ludzie nie mieli problemosów z logowaniem to by mniej Pacców było a to strata dla CIp |
Ale oni ograniczają z powodu zarobkowych i sprzętowych
|
a ja mam takie pytanko. Dlaczego zamieściłeś to w potworach ?
|
o walsnie tez sie dziwie że w potwrach ale to przez to że czytalem posta i zapomialem zmienic taemtu. :rolleyes:
A co do teamtu to przecież jak by mieli wiecej ludiz na serwrach toby i tak bylo wiecej pakow.Bo wiecej ludzi by gralo w tibie. Zanm duzo osob ktore przetaly grac w tibie poniewaz mogly grac tylko od 5. i zawsze czekały na zalogowanie!!!! |
To nie ma racji bytu...zauważ jakie już są lagi co biedzie jak wiecej luda bedzie na raz grało???
|
2 takie tematy
Po co autor tematu go zaczal, jezeli zrobil to 30.10.2003, a ja zaczalem taki sam pt. "Wieksza Tibia" 28.10.2003?
|
Duriel jak mi sie wydaje lagi glownie zależą od szybklosci twojej sieci przynajkmniej tak u mnie jest a dopiero na drugi plans chodzi ilosc osob.
Brat the Bread sorki nie widzalem tego teamtu . Forum jest doscy dzue i nie zauwazylem.A poza tym wczesniej tylko czyalem forum.Dopiero chyba 30 sie zalgowalem |
a pomysl sobie ile luda by wtedy lecialo do jednego stwora? np. na 1 dwarfa po 3 osoby:D?
moze przesadzam ale wedlug mnie ta liczba osob jest optymalna inaczej mogloby sie okazac ze nie ma gdzie expowac bo wszystko pozajmowane:( |
Po pierwszy gdyby zwiększyli pojemność serwerów t by były za duże lagi które i tak już boleśnie przeszkadzają, a każde 50 graczy więcej by dobijało tibie. Z tymi paccami to się zgadzam. Aha lagi zależą od 2 rzeczy
-łącza twojego - ilości osób na serwerze- serwer pełny=serwer przeciążony=laaaaagi |
Gilmli jak napisalem wczesniej . Przeciez zeby tez powiekszyli swiat razm z serwami np o jedno mistao i 10 nowy podzemi!!!A co do lagow to sie zagdzam tylko ze jak sie urposci pewne opcje ze tak to ujme i to na slabym łonczu przy pelnym serwie bedzie sie dobrze gralo!!!
|
Ludzie może z powiększeniem serva bedzie problem ale słyszałem pogłoski....że podobno ma powstać nowy serw...wiec jakies tydzień bedzie luz:)) 8)
|
Cytuj:
|
Tez fakt ale wtedy dalej bedzie ten sam problem!!! ?(
|
heh
jak zawsze cipy cie oleją jak kazdego :rolleyes:
|
Ale cóz PACC daje?? Zważcie an to, ze jak pacc wejdzie w godzinach szczytu to sa takie lagi, że tylko runy se może porobić bo na hunta nie pójdzie :P Więc czasem juz lepeij nie wjeść niż wejśc i się męczyć z lagami -_- Ale aby mniejsze lagi mnie było by miejsc na serwach a my słodkie FACCi tego nie chcemy :D
|
Czlowieku!
Dandubia dzis ( 9.11.2003 ) byla zawalnoa juz o godzinie 13! Musiałem sie duuuuzo napracaowac zeby wejsc a gdy juz weszlem to mialem straszne lagi! ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |