![]() |
[TEST] 105 Knight testuje hity!
Film nie jest mój, znalazłem na tibiacams.com :) Pokazuje różnice hitów knighta pvm i pvp. 8o
A oto link http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26252 Proszę nie wyzywać mnie bo dziś się zarejestrowałem. TO NIE JEST KEYLOGGER!!!!111oneoneone |
według mnie to jest geyloger* jesli sie myle niech ktos sciagnie i zeskanuje, ja sie nie bede babral a i tak btw. owntibia wazyla chyba 260 +\- kb a ten plik ma 276 po 2 ledwie sie zarejestrowales wiec jest to mocno podejrzane, jesli sie mle prosze mi to udowodnic
|
#up
Na tibicams? Nawet przez date dolaczenia nie mozna go oskarzyc bo to na tibicams i tak jest, to nie keylogger bo juz rano ten film ogladalem, jakis 105 knight na dragach i dlach z kolega -.- |
hmm oki, sorki za falszywe oskarzenia
|
@up
"A co boisz sie stracic swojego plate seta" @Topic obnizyli troche obrazenia ale nadal jest dobrze :) |
w porownaniu do ciebie mam lepsze eq wiesz :)
|
To jest troche przesada. Wiadomo, ze i tak knighci walą gorzej niz sorce, ale oni za to nic nie placa... Wg mnie powinni tylko zmienic, czestotiwosc duzych hitow, a nie tak diametralnie je powiekszac.
|
Nasuwa mi sie pytanie, ponieważ to jest na nowym cliencie to gdzie mam to odtworzyć żeby sobię oglądnąć na 7.92 cyz gdzieś na stronie tibia.com jest nowy client?
|
opcja "szukaj" i znadziesz, klient jest na tej stronie w dziale update chyba w temacie test server otwarty czy cos takiego, tibia cam 8.0 jest w dziale filmy tylko trzeba poszukac, wszystko zsie znajdzie :)
|
A oto link jak by próbował podmienić : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26252
|
Tylko teraz żeby walić takie hity to trzeba mieć dobre skille i wymagany lvl.
|
Eee.. ten najt zamiast gadać pierdoły, mógłby trochę więcej pobić te dragi -.-'
|
Huh nice teraz knighty benda expily 200k/h a sorkowi i druty 60k xDDD
|
Miejmy nadzieje, że tak już zostanie, bo jak tak dalej będą zmieniać obrażenia na niekorzyść knightów, to po updacie może okazać się, że będzie tak jak jest teraz obecnie.
|
Lvl jest wazny, skile jeszcze bardziej. Ale itak te hity są miażdżące.
30+ z fsem i skilu 75+ prawdopodobnie bedzie mogl expic na guardach i to bedzie sie nazywac równowaga profesji. Wszystkie profy beda mogly np. siekac guardy na 30+ bez wiekszego problemu a nie tak jak dawniej ze tylko druty/sorce/palki mogly expic na krasnoludach a najt dopiero jak 80+ skila wbił i w miare eq się dorobił. Teraz będzie Knight Powah! Dużo hp, fajne hity :) Palek lepsze hity od najta Sork/Drut o wiele slabsze hity ;) 100+ lvl wali po 200 z sd w człowieka :] Ciekaw jestem czy teraz normalnością będą wyczyny 60 najt solo Demon. ;) |
Cytuj:
W tym momencie zrobiło mi sie Ciebie naprawde żal. 8o Widziałeś keyloggera na tibicams? Jeśli nie wiesz to sie wogole nie wypowiadaj. A co do udowodnienia, to właśnie udowodniłeś jak bardzo jesteś inteligenty. Film CZYSTY |
Boże oni już przesadzili z tymi knightami:baby:
|
No..... teraz obniżyli o -15% jutro o 30% i knight będzie do dupy i będą all knighty płakać że palle ich ovvnują :D!
|
@up
palkom tez obnizyli. |
Żeby odpalić ten filmik to wystarczy nowa tibia i stara TibiCam czy musi być też nowa TibiCam ?:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |