![]() |
Xerena- czy zaczac?
Witam,
Czy oplaca sie tu zaczac grac? :) Czy duzo jest pk/PA? :) Jakie sa ceny na serverze? :) Jakies inne przeciwskazania bądź wskazowki dotyczace gry tutaj? ;p Pozdro, Klawy! |
Hm...Narazie jest wojna duzo pk oraz pa lecz mysle ze mozesz tu zaczac:)
|
... aczkolwiek rasizm jest tu poważnym problemem.
22:24 Zimens [64]: rozumiem zeby to byl szwed to zabierz tego gs i w ryj napluj 22:24 Zimens [64]: aale to pll ... |
Okej, zaczalem juz :P
Jak byscie mieli jakiegos noob seta to bardzo prosze odezwac sie do : Ravmon :)) Pozdro, |
World
Jak się gra w tą cholerną tibie?!;(
|
do jakiego miasta radzicie isc druidem na 8lvl na facc na xerenie? venore/thais/carlin/ab/kazo ja chcialbym tam gdzie najmniej pk :)
|
lagi
witam, kolega mi odradzal gre na Xerenie z powodu lagow.
mowil ze jego koledzy grali na Xerenie i po miesiacu juz nie grali z powodu lagow na serwie i mowil ze jak sa lagi to przez tydzien a nawet dwa i ze caly serwer tak ma. tutaj moje pytanie do osób, które juz dluzej graja na tym serwie. Czy to prawda odnośnie tych lagów ?:confused: |
Ja gram od... paru miesiecy tutaj i nie narzekam. Twoii koledzy mieli lagi, pewnie dlatego, ze maja takiego samego dostawce internetu.
|
tez mu to mowilem ze przez neta, a on mowil ze nawet jak sie logowal u siebie to mial lagi. Bo normalnie to jego koledzy grali w kafejce internetowej
|
Nie RadzE!!!
Serdecznie odradzam grania na tym servie!:) Som niesamovite lagi!
Zlagnelo mnie kiedys na dragonie... (o czlowieku 30 level dragona z palcem a tu lag.. myslelm ze nasram pod sibie... Ale ALIVE! :P):D Wogole caly czas wary, mnostwo pk! Na 10-30 levelu musisz ze soba nosic backpack manasow+ ihy lub uhy.. Gralem na tym servie od poczatku i zawiodlem sie na nim. Jest Beznadziejny... |
Szczerze? Daj sobie spokój.
|
zal.pl
OMFG
Co wy gadacie. Ja mam 0 laga. Lvl sorcem leci mi bosko, bo juz 25 lvl |
ja bym odradzał zdecydowanie xerene. Zrobiłem tam wyższy lvl i za to że szybko zdobywałem doświadczenie dostałem hunta i taki payment że szkoda gadać. Lepiej idź na jakiś spokojny serwer typu askara
|
hahaha askara spokojny serwer grałem na tym serwie przecież tam jest 95% pk jak nie więcej wyszedłem z miasta już mnie goni 2 typów w kopalni dwarwóf jest ich więcej niż śmieci na ziemi odradzam ten jebnięty serwer
atak w ogóle to szukam kumpla na xerenie słyszałem że z kumplem można tam dłużej przeżyć za niedługo wyjdę na maina miasto carlin jakby co to pisać. |
Zapraszam na xerene, początkującym mogę dać jakiś equipment na start, typu plate set.. ;)
|
Cytuj:
|
Jeżeli szybko zdobywasz doświadczenie, lubisz expić na dragach w Venore czy w Edron, a nie masz znajomych z TOP gildii na servie, idź na non-pvp :D
Ja tam polecam server Iridia :] |
Eh... Ja tu juz gram dłuzszy okres (z 1 rok - ciągle mnie hackowali stad ten lvl)
Xerena jest bardzo fajnym swiatem. Nawet Szwedzi potrafia sie zaprzyjaznic z Polakami... Mila atmosfera... Co do lagow to mialem ale juz nie mam... Lagi dla druta to nie problem (runki wtedy robisz :) ) Co do pay to nie wiem nic o tym :) Narazie zyje w zgodzie z kazdym i jest git :s |
Serdecznie Zapraszam na Xerene :)
Czasami są masskicki ale można przywyknąć :D |
Do najspokojniejszy serv to raczej nie jest ale wszedzie da sie ugrac :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |