![]() |
OwnTibia Deleter
Witam.
Mam mały problem. Otóż od kilku dni wyskakuje mi w Kasperskym błąd: Suspected: riskware Trojan.generic | setup-4.4.8***** | 3.3 MB. Kaspersky nie chce go usunąć. Podejrzewam że to może być ten OwnTibia keylogger. Szukałem w necie i znalazłem programik usuwający ten keylogger: http://peb.pl/gry-komputerowe/136645...a-deleter.html. Niestety dalej mam ten błąd. Ma ktoś sposób na usunięcie tego keyloggera :( |
Kolejny keylogger -.- Drzwi są na lewo.
|
wyjeb ta instalke tibibot ng i jej nie odpalaj, sciagnij z tibiabot.com
|
Cytuj:
|
heh ;) Ok niech Ci bedzie 1337 h4x0rz3 ;))
|
Zone alarm, bloknij progsa i po "kszyku". :)
|
Cytuj:
Ktoś mnie wołał? Do autora topicu: Brawo!Co do keyloggera poszukaj na forum.Pełno masz poradników jak usunąć dany "keylogger" :} Edit: Jak widzę to masz na kompie ***********.Mogę Ci pomóc usunąć te gówienko :} o ile chcesz ;p |
Ludzie nie bądźcie ograniczeni. Do autora tematu: Mało masz for o tematyce bezpieczenstwa w sieci? dasz tam skan z HijackThis, Gmer, Combofix, przy okazji trochę pomyślisz, wtedy sie pozbędziesz calego swinstwa. Zasmiecasz to forum, a jego spolecznosc w 95% ma takie pojęcie o bezpieczenstwie w sieci, jak typowy dyslektyk o ortografii.
|
@Up
Tacy ludzie jak autor tematu, będą 3 godziny siedzieć, myśląc jak uruchomić combofix, czy comboscan ;) |
Cytuj:
|
Ok naprawdę sorki ale już nie mam błędu. Kumpel powiedział, że Kaspersky usunie ten syf po restarcie kompa i tak się chyba stało. Dureń ze mnie ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |