![]() |
Update Knighta
:baby:Witam. mam pewien problem nadchodzi update i Knight zyska lepsze broni i obrazenia sam mam 51 ek ale chce sie przeniesc na mojego master sorka 24lvl powiecie mi czy to sie oplaca ? eq juz mam pytanie mam takie:
Kim szyciej bede expil na Pacc kto zyska wiecej miejsc do expa sorcerer czy knight? Kto ile Sorcem bede walil z vis na 40mlvl i 35lvl ? (okolo)? Temat do zamknięcja jak tylko uzyskam informacje Pozdrawiam |
Sorcem musisz wbić 1785600 expa, żeby dogonić knighta, a do 33 lvla naprawdę nie idzie to zbyt szybko. Poza tym knightem masz już solidną bazę do tego, by po update'cie wbić szybko dużo expa.
|
Cytuj:
|
Nie będę pisał kolejnego głupiego posta, w którym potwierdzam Vil'a w 101% :baby:
|
ek bedziesz duzo szybciej expil;)
|
Cytuj:
Forum między innymi jest od tego aby móc uzyskać pomoc od innych więc nie masz się co denerwować. |
Tu proroków nie ma, żeby można było określić kim będziesz szybciej epić po update'cie. I znów: szybciej-liczby jedynie się liczą.
Jednak Vil bardzo dobrze mówi. Szybciej expa wbijać będziesz tą profesją, którą gra Ci się przyjemniej, a nawet jeśli wolniej to może odczujesz, że tak nie jest, gdyż gra będzie sprawiać więcej przyjemności. :P A właściwie, skoro liczy się dla Ciebie liczba wbitego doświadczenia to poszukaj jakiegoś otsa... :F |
To zależy od tego jak expisz i na czym... I oczywiście kim wolisz grać... To już tylko Twoja decyzja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgodzę się z tym ale czy trzeba reagować na takich użytkowników tak jak zareagował Browarrior? Temat jest lekkim przegięciem no ale czym by było forum bez takich ludzi (założyciel tematu) ;) |
Cytuj:
A co by było gdyby ten koleś pomyślał trochę sam? Na pewno to mu nie zaszkodzi. Skoro umie pisać to i umie myśleć proste. Każdy jego temat to pytanie typu: Co zrobić by?, Kogo wybrać?, Czy zamienić? To jest żałosne zgadzam się w 110% z Vilem. |
Cytuj:
kazda profesia jest dobra na odpowiednio wysokim poziomie |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |