![]() |
Furions
Co myslicie o guildii "Furions", odnosze wrazenie ze maja swietne pvp, sporo osob juz zabili i to wcale nie male lvle. Dawac dawac chlopaki!!!!! PLX AVORIAN, TRALLA, itd. :D Pozdro galana
|
Widziales kiedys taka stronke jak "wuwuwuKropkaZalKrpokaPeEl"
|
lick,lick.........
|
Ja myśle że to tylko cioty nic niemogące na tym serverze : )
Już sie o tym przekonałem na własnej skórze. Zaatakowałem jednego z członków tej guildi to sie zbiegli mnie bić. Długo mnie bili nie mogli strapowac i wkoncu wszystcy z nich padli. Później straszyli mnie " wjade ci na chate" Wtedy grałem 60ek. PS: ELO LARGO xDD |
Nie ma o czym gadac , zwykli pekerzy tylko ze tacy ktorzy maja srednie lvle i jest ich duzo. Cos na wzor Dancing Shadows ktorzy mieli mniejsze lvle troche i zabijali wieksze lvle w czasach gdy nie bylo hotkeyi. Do DS sie nie umywaja , jedyny ich atut to ilosc i szybkie wciskanie F1.
|
Cytuj:
Elo elo largo rox:D:D |
O Furionsach mało wiem, więc się nie wypowiem ;)
Ale za to widziałem Filmy Dancing Shadows i oni są mocni, respect ;) (raz mnie klepali :/ tylko w mniejszym składzie, udało się zbiec) |
Cytuj:
Bijac sie Furions vs ktos padlismy tylko 2 razy "wszystcy" raz jak wpadl po mnie Ragal z Elve bodajze i potem sie wywiazala mala openka 8 vs 8 (8 furions my wtedy 30-58 lv vs 8 swe 80 + lvlki) a drugi raz ostatnio na d lair jak polaczki po nas wpadly a nam troche organizacja padla @Ktos tam Wcale ze nie F1 -,- ja mam sd na f9 hahahha @Topic mmmmm postaramy sie dla Ciebie = ) |
[quote=thewojtek;1501755]
Bijac sie Furions vs ktos padlismy tylko 2 razy "wszystcy" raz jak wpadl po mnie Ragal z Elve bodajze i potem sie wywiazala mala openka 8 vs 8 (8 furions my wtedy 30-58 lv vs 8 swe 80 + lvlki) a drugi raz ostatnio na d lair jak polaczki po nas wpadly a nam troche organizacja padla A kim ty jestes? -.- |
Cytuj:
@up Nifewall |
Cytuj:
|
Ehh co tu duzo muwic sa dobrzy ale nie najlepsi:PP
Hail Dancing Shadows oni cos pokzali i mieli zasady:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry ale Furions sa niczym przu Ds. Zabijali oni celujac runkami na ekranie a nie walac w hotkey.
|
W sumie gdy robia mass loga to i tak pierw trapuja ofiare , wiec hotkeye niewiele daja. (mowie o ostatnich akcjach)
|
o0 Tez mam sd na f9 :D:D
Prawie cale Furions pochodzi z Galany maja tam nawet duze lvl :p Wiec nie sadze ze to sa nooby :) |
Dancing shadows zabili tyle osób tylko dlatego, że 90% hlvli była zajęta wojną, furions pkowali na wojnie i w czasie pokoju, w przeciwieństwie do DS mają obmyślone akcje chociaż DS też czasem ładnie zagrało (czyt. Mooth)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |