![]() |
Fake paskowy "Komiks o kilku spritach"
Koniec z fake tibijskimi! Pora dodać trochę inwencji twórczej na to forum.
KalasalantyX mówi, że chce dobry pasek- dostanie dobry pasek.(Miejmy nadzieję :P) Wszytko będę umieszczć w linkach, paniewarz obrazki mam za duże. Jedziemy z koksem. 1# - Wstęp, podłoże. Nowe podłoża - miałem na myśli, że wezmę coś z jakiejś gry, a nie tylko niebo, ziemia. 2# - Propaganda 3# Wyjaśnienia - Tu nie dosłownie 4# Przedstawienie Sonica i Naruto. 5# Zabijmy go. 6# Z paska. COMENT PLX!! |
Hehe dobre czyżby Jump Star?? Heh ten tekst z Idiotami mnie rozwalił (pozytywnie) Fake jak narazie zapowiada sie dobrze, rób dalej.
A za fake: 8/10 |
Cytuj:
Cytuj:
A rób, bo to dopiero początek. Jakoś mnie to nie ujęło ;) nie skapowałem nawet o co łazi z tym podłożem! |
Nie jarze..A nie jestem glupi ! Chyba..
|
Kolega albo jest taki głupi, albo sobie pomylił działy...
Nie wiem po co to tu wstawiasz, skoro to nawet Tibian-Fake nie jest. Cokolwiek tu wstawiasz, musi być fake z grafikami tibijskimi, a ja tu żadnych nie widze, już prędzej pasowało by to do działu grafiki niż tu. Wysyłam raport do moderatorów o usunięcie tego tematu. Btw. To nawet śmieszne nie jest. |
Drakon... Fake nie musi być tibijski. Fake to coś zmyślonego, przerobionego... O to, że nie ma tu grafik z tibii, nic nie znaczy.
|
To jest żałosne. Po prostu(już nie pomylę się jak w nick'u:P) on(Darkss) nie wie co to fake.
|
Cytuj:
@2down Smierdzisz.. |
W regulaminie nic nie pisze, że fake musi być tibijski.
|
Fajne...nawet:D?Fajnie by było gdybyś robił dalej:) ...
|
Nawet fajne Mogło byc 8/10
ale: -link -niema grafik z tibi ;[ ale smieszne 5.01/10 |
Eee... Hahaha.....hehehe....khhhhhhh
Ni to fajne ni to śmieszne, DB sux;< (fani ni bijjj plissik!!!11) 1/10 :] |
Ludzie, nie bądźcie głupi...
To jest forum o tibii, jesteśmy w dziale "Fake'i", chyba nie tak strasznie trudno sie domyśleć, że skoro ogólnym tematem forum jest Tibia, to w tym dziale zamieszczamy Fake związane w jakiś sposób z tibią, a nie pierwszą lepszą przeróbke byle jakiej gierki. Nie wieżycie? Możecie sie nawet Ashlona spytać. Wcześniej miałem zraportować, ale zapomniałem, teraz nie zapomne... |
Moim zdaniem użytkownicy powinni zamieszczać fake'i związane z tibią, lecz w regulaminie nie ma o niczym takim mowy... Może by tak wysłać PM do Ashlona o zmianę regulaminu?
@Fake Nie skapowałem... W dodatku za bardzo rozpixelizowane moim zdaniem. @Drakon Popieram twoje zdanie, lecz przydałoby się dopisanie tego do regulaminu. @Koper Co do "śmierdzisz" to pierwszy raz się z tobą zgadzam. :o |
@KalasantyX
Poprawione :P @Topic Oceniajcie, a nie kłóćcie się. Drakonowi się nie podoba to już całe forum za nim... To się nazywa owczy pęd. @Fake Dodany został nowy fake, nazwa to Propaganda. @Misza Chodziło mi o grafiki... |
Mnie tam nic nie obchodzi, co mówi Drakon, a jakoś uważam to za dno. I co, już naśladuję, żeby być lepszym? plikzzzz
|
Do kosza z tą "paintową" scenerią (chociarz tibia też "paintowa" to jakieś pozory normalności zachowuje).
|
Żałosne i nie śmieszne.
|
Cytuj:
|
Nadal do dupy......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |