![]() |
Pacc za Sms
Witam i to pytanko kieruje do tibia.pl. Czy moge kupic u was Pacc za sms ??
|
Możesz wygrać pacc'a poprzez wysłanie sms w konkursie bo innego wyjścia nie ma:)
|
:( to pech bo jak wysle smsow za 90zł a nie wygram
|
Cytuj:
Zastanów się, wejdź na www.forum.tibia.pl dział KUPNO PREMIUM ACCOUNT PRZEZ TIBIA.PL Zrób przelew do dr. omadera i ciesz się PACCem. |
A mi kumpel muwil ze ten caly SMS PACC to podpucha, ze to jest tylko po to zeby jacys frajerzy wysylali kase na rzecz tibi tzn. updaty itp. itd. czy to prawda ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Jakby była taka opcja to musiałbyś wysłać sms za około 200 zł.Good Luck |
Cytuj:
@Kup.Se.Musk. Fajny avatar:D @topic tak trudno pojsc do banku?-.- |
Nie ma takiej możliwości.
Tak od siebie powiem, że właściwie mogłaby być taka możliwość płacenia za paccka. Szybciej, wygodniej itp. Fajny pomysł tak sądzę. |
@up tak ale zamiast 95,00 zł musiałbyś wydać 285.00 używając komórki żeby cipsoft coś z tego miał(fajny zal xD) pwnt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mysle, ze z operatorem mozna sie jakos dogadac. Mowisz mu, ze pacc kosztuje 90zl, niech sobie bierze 20zl z kazdego i otwieramy biznes :P
Po 110-120zl by ludzie pewnie kupowali. Po co operator ma miec 0zl jak moze miec 20?:D |
Heh nie pomyslalem o jakims % dla operatora czy Cipsoftu.
|
jezeli by wprowadzili sms pacc np 10 zl za tydzien bylo by to zajefajnym rozwiazaniem niema co sie czarowac ja np jak wychodze z pracy niemam kiedy jechac do banku. Chodz narazie nie planuje zakupu pacc ale takie rozwiazanie bylo by bardzo wygodne ale niewiem czy jest mozliwe . pozdrawiam :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |