![]() |
pytania
1.Powiedzcie gdzie jest najbliższy smok koło Carlin
2.Czy dają coś zestawy (p-set i inne?) 3.PO ile kupować c-helmet a po ile c armor? 4.Na co komu fist fighting? 5.Gdzie zdobywać kase do 10 lvl (pytanie kolegi) |
2. Lol? P-set to po prostu 'Plate armor' i 'Plate legs'. (Wg niektorych takze 'Steel Helmet'). To co 'DAJĄ' to spory ARM i to ze ładnie się razem prezentują.
4. Po pierwsze - doswiadczony pięściasz tez moze dawac duzy dmg. Po drugie - nie traci CAPa na bron. Po trzecie - niektorzy gracze wciąż liczą, że CIPy wprowadzą kastety. 5. potwory z rooka + ewentualnie swamp trolle i frost trolle. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
1. Mapa Respawnu by Hegemmon.
2. Slowniczek pojec na glownej stronie. 3. Ile kosztuje? (w dziale Handel) 5. Poradniki dla poczatkujacych. |
6. Gdzie używać small axe?
7. Gdzie używać pitch fork? 8.Gdzie używać broom?(miotła) |
6. nigdzie
7. nigdzie 8. nigdzie |
hmmm
a ja mam inne pytanie.
z kąd brać golden nuggets ? wiem, że są one z questu, ale powiedzcie o nim coś więcej. :D |
1.Smok najblizej carlin to o ile sie nie myle jest w molt(tak to sie pisze?)a jesli nie to na pewno na zamku kolo ab.
na reszte odpowiedzieli moi poprzednicy |
Burst Arrow
Można chybic z Burst Arrow??
|
Tak.
Pierniczenie o dupiemaryny... |
Cytuj:
|
Znalazłem itemy o nazwie "a plate". Czy ktoś może i powiedzieć do czego to służy lub gdzie to można opchnąć? Z góry dzięki :baby:
|
to zwykle talerze, przedmioty stworzone dla ozdoby tibijskiego zycia
|
$corc, wprowadzasz forumowiczow w blad :P. Z butstow w praktyce nie da sie chybic bowiem tak prezentuje sie obszar wybuchy burst arrowa:
XXX XXX XXX Normalne strzaly nie "odlatuja" dalej od celu niz 1 hex wiec trafiamy: XOX XXX XXX XXX XXX XXX OXX XOX XXX OXX XXX XXX ird (O to "ofiara" :] ) Nie ma sily zeby chybic :P |
Pomocy :d
mam dwa problemy plz pomuzcie
1.Jestem knightem i niewiem z czym chodzic z gsem czy z bron jednoreczna i tarcza ( jak z bron i tarcza to jakie ?? ) plzzz 2.jak skiluje to ma byc chmurka czy sloneczko aby zaliczo sie do przodu jako dobre trafienie i awan w skilu ???? ( mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie :) z gury dzieki za pomoc odpowiedzecie jak najszybciej plz lord krystek 25 level 64/64 4 magic trimera |
Ja chce dowiedziec sie o tym "fist fighitng"
Czy jak będe mial wsoki fist fighitng to będe wali szybciej ? np. ruszczkom ??????????????????????????????? pls powiedzcie mi co to hodzi z tym : fist fighitng jeden z was napisal ze fist fighitng to pic na wode to po co tu jest ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |