![]() |
banshee solo
cze jestem sorc 22lvl 32mlvl skille 19/23 eq: p-set, soldier helmet, dwarven shield, spike sword, leather boots :p . Czy 10 sd starczy mi na pokonanie banshee na manashieldzie? Prosze o odpowiedz doswiadczinych graczy(najlepiej sorcow), Z gory thx.
|
Z blokerem lepiej
Teoretycznie rzecz biorac powinienes dac rade, poniewaz banshee ma tylko 1000hp, a SD zadajesz ok. 200, wiec 5-6sd powinno wystarczyc ale jak nie jestes pewny to wez blokera chociazby mnie ;)
|
No wiec tak:
1. Twoja mana shield + zycie moze byc troche malo na maxymalne cambo banshe (nie powinno ale moze sie zdazyc). 2. Banshee jak spadnie ponizej polowy to ucieka i sie dosyc szybko leczy - myslisz ze dasz rade ja dobic wtedy? |
Na tym lvlu i z tym mlvl to miałyś problem z za***aniem geomancera bo się szybko leczy. Banshee też leczy się cholernie szybko więc moim zdaniem nie masz żadnych szans.
|
Raczej nie stary :(
Nie zdołałbys raczej. Banshee należy do tych stworów, które najbardziej nie lubią być zabijane :( Arsenał masz dobry, ale to jest naprawdę groźny stwór.
Ewentualnie jakbyś szybko napie***lał z Sd i gonił gorliwie to może by ci sie udało, ale bez blokera lepiej nie idź. :( |
tnx
dzienki za pocieszenie :] wienc thouri jest na moim swiecie chyba go wykorzystam
z gury sorry za ort. |
Wyglada na to ze nie docenilem banshee i zle doradzilem Tapase, ale uczmy sie na swoich bledach :p . Skoro Tapase juz wspomnial ze bedzie chcial mnie wykorzystac to czy ja dam rade blokowac??? Mam 30lvl 4 mlvl o skillach nie wspomne bo sobie obciachu narobie :p a moj eq to: warrior helmet, k-armor, tower shield, plate legs, scarf, drag/war hammer, no i oczywiscie leather boots :D .
|
Cytuj:
|
Dzieki. Teraz na pewno pojde z Tapase na tego banshee :p tymbardziej ze on czesto trafia we mnie z czaru zamiast w potworka :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
eq: p-set, soldier helmet, dwarven shield, spike sword, leather boot Naprawde wyje....chany ten "arsenal" :p |
Naprawde wyje....chany ten "arsenal" :p
ok wienc muwie rze jestem swierzo po ataku hakera winc sie nie czepiaj plx X( jak na razie mun najlepszy solo to drag :( na co mam sie rzycic dalej ??? gs??? |
@bluefrog czemu się go czepiasz ? Może i nie jest to eplate, ale jeżeli mu to wystarcza.
@Tapase spoko nie martw się, przynajmniej ty nie łazisz po ataku hakera i nie mówisz plx fri itens, a starasz się samemu to odrobić, więc trzymaj tak dalej :D |
tnx
ale to wielka zasluga thouriego rze nie biegam i nie wrzeszcze tak w dp thouri "oddal" mi mije rzeczy (wkoncu!!!) bo jego tesz hakneli i wtedy ja mu dalem mojego seta :baby: wien jest spox
sorry za ort. best solo monster: drag (i szukam podpowiedzi na nastempne typu ds poradze se???) best team monster: drag |
To ja odnosnie tematu Banshee mam pytanie. Czy na 30 lvl 40 mlvl sorc z uhami i SD moze solo wziasc banshee? Czy 695 many starczy na rzucenie okolo 6 sd?? Prosze od odpowiedz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |