![]() |
Prawdopodobna data Update letniego 2007
Tak jak w tytule: Czy ktoś zna prawdopodobną datę update'u? I czy zostanie otwarty publiczny test server?
Prosiłbym o wasze zdanie na ten temat ;] |
Ech ludzie... cierpliwość nie jest waszą mocną stroną. Nikt nie zna daty updateu poza CipSoftem. Nie pozostaje wam nic innego jak tylko cierpliwie czekać.
|
@up
Czytanie nie jest ich mocna strona interesuja sie Updatem to niech przeczytaja 'Prywatny test serwer juz otwarty" tam milion osob sie pyta i zawsze mowia wszyscy ze NIE WIADOMO a oczywiscie 15 sorce noobki co mysla ze napisza w temacie "chcesz sie posmiac z noobow pisz tu" to wcale nimi nie sa ,to sie myla. |
ja obstawiam update ze bedzie miedze 22-30 czerwca. na tibia com wyliczylem ze od od 1 teasera jest 40 dni, pierwszy teaser pojawił się 18 maja. Więc wszytko możliwe......
|
@up
Ja również biorąc datę ostatniego letniego update'u, ilość teaserów przed nim, i kiedy teasery sie zaczęły to obliczyłem, że update bedzie 27 czerwca :) Jednak mam nadzieje, że bedzie wcześniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja chem zeby byl za 2 tygodnie bo mam gips i niebede mogl expic a i potrzebuje kasy wienc musze sd robic a pacc leci Xd
|
NIE BEDZIE PUBLICZNEGO TEST SERVA I NIKT NIE ZNA DOKLADNEJ DATY UPA OPROCZ CIPSOFTU! i wszystko jasne ;) koniec tematu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Od kiedy pamiętam update był zawsze w ten dzień w którym pojawiały się teasery czyli piątek. A jeżeli test serwer już trwa od zeszłego tygodnia to przypuszczam że, w ten piątek (22 czerwiec) około godziny 16:00 nadejdzie długo oczekiwana chwila dla wszystkich paladynów i knightów.
|
Cytuj:
|
A ja myślę, że 22 czerwca będzie update tak na zakończenie roku szkolnego i może będzie troszkę mniej ludzi jak ich starzy zobaczą świadectwa8o
|
To bedzie wygladalo tak: Kiedy No Kiedy To UPdate?? UPDATE, UPDATE !! I Po UPDATE !! Czy to naprawde jest az tak niezwykle ?? Po tygodniu juz zaczniecie myslec o nowym UPDATE, a dla wiekszosci z was/nas i tak duze z update nie bedzie dostepne nawet majac pacc. Bo ilu z NAS ma dobre lev skille itp itd ??
|
Ja wolę nawet, żeby te przygotowania do update trwały trochę dłużej, ale żeby nie było błędów i żeby wszystko było piękne. Przez ten czas lepiej jest poskillować, aby expić na czymś lepszym z lepszymi skillami :)
Ten update będzie się opierał na skillach, więc trenuję i czuję, że luzakiem będę solował Dragi i może miły będzie exp na guardach ;) Albo na EF czy gdzieś indziej :D Wg. mnie nie opłaca się teraz expić, no chyba że jesteś Sorcem/Drutem :) Chciałbym po updacie walić tak mniej więcej po 200 :D @Topic A daty końca testów nikt się nie dowie i nikt nie wie, jeżeli poczują, że nie ma błędów w grze to wtedy puszczą w obieg. Nie potrzebne żadne public TS, lepszy będzie szybszy update :] |
Cytuj:
|
Hehe gdyby był Public Test Server to byłoby mass pk, ludzie jeżeli znaleźliby bugi to zachowaliby dla siebie. Tak to tutorzy spokojnie przeglądają sobie i wychwytują błędy.
Zamiast płakać lepiej módlcie się, aby wszystkie błędy jak najszybciej były wychwycone ;) |
ja bym na miejscu ekipy CIPs zrobiel ts publiczny ale non-pvp
|
nikt ie zna dnia, ani godziny, chyba pamiętacie, jak było przy ostatnim update, nie miało być publicznego ts, a był, wszyscy się zastanawiali kiedy w końcu nadejdzie update, a to od razu i było po sprawie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |