![]() |
Pandoria-zapomniany server?
Od 3 miesięy gram na tym świecie. Max 200 osób online wciągu dnia, pełno pkerów, najwyższy 195 lvl w top 300 a ostatni to ~57 lvl. Server zniszczony przez wojny. Gra tam wielu Polaków dlatego dziwię się, że jeszcze nie ma tematu o tym świecie na forum. Czy ktoś kto gra na Pandori od początku może napisać historie servera?
|
Grałem tam od poczatku, a co ciekawego mozna o tym napisac? ;) za pierwszym razem dostalismy w dupska i grzalismy pz w ab (gh na polnocy ab)
|
Oprócz dzisiejszej wojny między gildiami Team Mexico, a gildią Abstinth, nic ważnego się nie dzieje... ; p
|
|
Jak myślicie ile potrwa ta wojna? Mam nadzieje, że nie obejmie całego servera-.- Jak narazie plus tej wojny jest taki, że OF jest częściej wolny :D
|
exefs 172 ms z Glamour dziś padł od gildii Abstinth
tutaj temat z filmikiem: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=135099 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zniszczony serv to morgana gdzie co miesiac cos sie dzieje:]
|
A o Iridii i Saphirze nikt nie wspomni? ;)
|
Ludzie to jest temat o Pandori więc po co piszecie o innych serwerach
|
HeHe Czy ja wiem zapomniany ? Ja nie dawno na ten serv przyszedlem gralem na obsidi. Pisze na forum bo mam malo kumpli ;] i chce sie zapoznac :)
Bede tutaj swoich kumpli sprowadzal bardzo mily serv :) tylko ze sie dzis mi na roty ziomus sie wwalil i powiedzal leave choc bylem 1 :| Dziekuje :) Master Kiad :D |
Szybka wojna chyba się skończyła. Szkoda tylko, że Nilo i Pyros za nic ubili Wulfgara -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |